Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-09-12T21:58:29: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan får jeg ham tilbage?


Hej TheLove.
Jeg er rigtig forvirret efter min kæreste slog op. Og jeg vil rigtig gerne have ham i mit liv igen, om ikke andet så som ven.
Han slog op søndag aften efter 4 måneder. Jeg er rigtig forvirret for det skete fra det ene øjeblik til det andet. Lørdag var vi sammen, vi hyggede og havde sex, vi bestilte pizza og købte cola og chokolade og så comedy på Zulu og hyggede os rigtig meget. Han sov hos mig, og søndag ved 15 tiden ligger vi på sofaen og snakker, jeg spørger ham hvorfor jeg ikke må møde hans familie og han ender med at åbne op og sige at han nok ikke føler helt så meget for mig som han burde. Vi aftaler at give det 2 uger og så se hvordan det går derefter og vi går derefter hver til sit.
Om aftenen skriver han at han godt vil mødes og snakke det hele igennem, så jeg tager hjem til ham og vi ligger og snakker indtil kl 2 om natten. Han bliver ved med at sige at det ikke går, men samtidig siger han at jeg er dejlig mens han ligger og nusser mig på ryggen og benene. Vi ligger begge to og græder og han bliver ved med at sige at det ikke går imens han kysser mig om og om igen.
Jeg sover hos ham en sidste gang og om morgnen inden jeg går giver vi hinanden et rigtig langt og virkelig knugende knus.
Jeg er rigtig forvirret over om han mente det han sagde med at han ikke vil mere når han blev ved med at kysse mig og han ville også have haft sex hvis jeg ikke havde sagt nej. Han sagde også "vi har været jo været mere end bollevenner" og "vi må jo drikke os fulde en dag og se hvad der sker". Hvor vil han hen med det? vil han bare have sex eller tror i ikke han kan finde ud af hvad han vil?
Han forslog også vi kunne mødes efter en uge og se en film og se hvordan det går, jeg sagde nej, for jeg ville ikke kunne klare at skulle sige farvel igen, men det har jeg nok lidt fortrudt nu. Har jeg truffet de rigtige valg ved at sige, når du har sagt vi ikke skal være sammen mere vil jeg ikke ses lige foreløbig?
Ved godt at det nok var lidt hårdt, men jeg ville ikke kunne klare at skulle sige farvel til ham igen allerede efter en uge. Sagde så godt nok også at jeg gerne ville blive ved at se ham som en ven, men jeg sagde at en uge var for tidlig.
Nu ved jeg ikke rigtig hvordan jeg skal komme i kontakt med ham igen? Skal jeg bare skrive en dag og høre hvordan det går? Eller skal jeg vente til der om tre uger er fest på den skole vi begge går på og så gå hen og sige hej der og høre hvordan den sidste måned har været?
Jeg håber i kan hjælpe mig for vil som sagt rigtig gerne have ham tilbage i mit liv igen. Jeg ved ikke helt om det nogen sinde bliver som kærester igen, men lige nu synes jeg virkelig jeg mangler ham som ven.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-09-19T23:34:20 1
Amalie
Kære søde dig :-)

Jeg kan virkelig godt forstå, hvorfor du er forvirret. Det har du din gode grund til at være. Du er i det stadie netop nu, hvor kærligheden gør allermest ondt. Nemlig dér hvor man skal træffe det valg om, hvorvidt det er bedst at give slip og komme videre eller at kæmpe for at få det man havde tilbage. 
Når jeg læser dit brev får jeg lidt en fornemmelse af, selvfølgelig helt uden at vide det, men at han kan manipulere en lille smule med dig. Med det ikke sagt at han ikke har elsket dig, for det har han sikkert, men jeg tror bare han er kommet videre.. Og lige netop derfor tænker jeg at det er super godt, at du har sagt fra overfor hans tilbud omkring, at se en film med ham en dag. Jeg tror nemlig det ville blive meget hårdt, hvis du bare lader ham vade ind og ud af dit liv som det lige passer ham. 

Jeg tænker at det ville være rigtig sundt for dig, at du i denne tid sørger for at lave noget, der gør DIG glad. Vær sammen med nogle mennesker der får dig på gode og positive tanker. På den måde tror jeg hurtigere du vil komme over ham, for du skal give dig selv lov til at komme videre. 

Hvis det er meget vigtigt for dig, at snakke med ham, så synes jeg helt klart at du skal tage fat i ham til festen. På den måde kan du også lidt bedre føle, hvordan stemningen lige er i mellem jer. 

Men pas på dig selv og husk altid at der nogle ting her i livet, man desværre bare ikke kan ændre. Men livet går altid videre. 

Med venlig hilsen
Camilla Petersen
2013-09-21T23:15:26 1
Karen
Hej 

Det jeg forstår af det hele, at han er kort sagt forvirret dig godt og grundigt. Jeg synes at i lukket forholdet på en god måde. Men det med at han kysset dig og musset dig på ryg/ben. Det ville jeg fortolke som om at han følte at hans følelser for dig var store nok ikke til, at ville sårer dig og gøre det mere behageligt for dig at hører. 

Jeg synes at der skal gå mere tid i forhold til at tage kontakt med ham. Dine følelser lige pt er alt for store til at kunne være sammen med ham lige nu, så jeg synes at du skulle vente i ca. 3 måneder mere. 

Det med mulighed for at kunne være bollevenner ville være virkeligt dumt fra begge sider, så hellere find en god fyr som vil have de gode og de dårlige dage med dig :) 

Så har du tid til at finde dig selv som en singlepige og se mange fisk der lige er i havet. Du skal nok finde en ny, der vil elskelig til verdens ende. Tålmodighed og du vil finde den fyr :) 

Et stort kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym