Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-09-17T20:43:33: 2

Brevkassespørgsmål

Get over it


hej The Love mit problem er at jeg har haft en kæreste for et stykke tidsiden men jeg kan ikke holde ud at se ham med andre piger får en føleser af at slå dem ihjel, det var ham der tog valget at slå op.
jeg kan virkelig ikke komme mig over ham
Hjælp mig eller kommer jeg da til at slå en af pigerne ihjel
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-09-21T15:41:32 1
Karen
Hej putte. 

Det er vigtigt, at du prøver at heale dig selv efter det forhold. 

Jeg synes at du skal bruge så lidt tid, som du kan tæt på ham. Lad vær med at opsøge sted eller fester, hvor han nok ville være med til. 

Du skal nok komme over ham, men du selv nyde livet som en fri pige nu :) du kan gøre lige hvad du har lyst til. Jeg synes noget at det bedste efter nogle har slået op med mig er klart, at jeg kan bruge tiden sammen med min famile og veninder, samt at få en tid ved frisøren og føler sig mega lækker bagefter. 

Gør det som gør dig glad :) 

Kram Karen 
2013-09-23T17:42:23 1
Charlotte
Hej Putte

Som du skriver "get over it"! Det er altså mit bedste råd.
Der er næsten ikke noget hårdere end hvis ens kæreste slår op og da slet ikke se ham med andre piger. Men tiden vil altså læge dine sår. I mellemtiden må du prøve at tænke på noget andet. Find nogle du kan hænge ud med i stedet for ham. Lad være med at kigge på ham hvis han er sammen med andre piger - det gør det jo ikke lige frem nemmere. Og lad være med at opsøge ham!

Held og lykke fra

Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym