Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-09-18T18:22:17: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?


Kære TheLove

Jeg er lige startet på gymnasium og til den første fælles-overnatning var den her dreng fra min årgang, som jeg endte med at ligge og putte med, hvilket vi gjorde hele natten og vi kyssede også et par gange. Han var virkelig sød og omsorgsfuld. 
Dagene efter snakker vi ikke sammen i skolen, vi skriver dog over facebook næsten hver dag og han skrev en masse meget meget søde ting mens han var fuld, men her de sidste 2 uger har han slet ikke skrevet sådan rigtigt som før og jeg ved ikke om jeg skal skrive til ham eller vente på at han skriver?
Her i fredags var der fest og han kom og hilste og ville gerne kysse osv, men han havde lige kysset 2 andre piger, så jeg afviste, for synes han er lidt tarvelig.
Vi har dog snakket sammen kort efterfølgende og er slet ikke uvenner eller noget, han er ikke så nærtagende. Hans venner er jeg blevet gode venner med her i løbet af nogle fester osv.
Spørgsmålet er så om jeg skal glemme ham? Måske er jeg blevet "kedelig"? I såfald, bør jeg gøre noget for ikke at være det?
Synes jo han er ret sød..
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-09-21T23:05:37 1
Karen
Hej med dig. 

Jeg synes at du skal tale med fyren. Mænd elsker at få ærlighed, når vi kvinder tage en snak med dem. Det er et kæmpe plus hvis tager snakken ansigt til ansigt, uden der er alkohol i blodet. Bare kvinde til mand og husk det med ærlighed, for på den måde kommer du  hurtigt til afklaring. Er det dig og ham eller skal han bare være en fri mand endnu? 

Uanset hvad så skal du nok klare den :) det er jeg helt sikker på.

Et stort kram Karen 
2013-10-07T19:28:26 1
Charlotte
Hej Melissa.

Han virker som en rigtig sød fyr. Men det virker også som om at du har brug for at fortælle ham at han ikke bare kan komme til dig når det passer ham.
Jeg synes på ingen måde at du er kedelig, for man har også brug for at kende sine grænser og man har måske ikke lige lyst til at snave med en som lige har kysset med to andre.
Sig til ham at du synes han er rigtig sød, men at du altså ikke altid har "åbent" - hvis du forstår hvad jeg mener? Nu ved jeg jo ikke om du har lyst til noget seriøst med ham, men det er i hvert fald altid en god ide at sætte grænser og stå ved dem, så man kan se sig selv i øjnene dagen efter ;)

Held og lykke fra
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym