Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3519 spørgsmål og givet 6062 svar de sidste 12 år
2013-09-22T16:02:51: 1

Brevkassespørgsmål

Interesseret i ham


Hej!
Jeg er en pige på 16 år der lige er startet på gymnasiet. Jeg har mit kunstneriske fag med nogen andre end dem der går i min klasse. Iblandt dem går der en dreng jeg er blevet meget interesseret i. Vi har snakket sammen et par gange i pausen og har også spist frokost sammen en enkelt gang, på hans initiativ, men dog sammen med nogen andre også. Vi smiler altid til hinanden på gangen. Vi har også skrevet sammen, men det er altid mig der skriver til ham. Mit spørgsmål er; hvordan ved jeg om han kan lide mig? og hvordan viser jeg, at jeg gerne vil lave noget med ham, uden at det skal være akavet resten af året??

Hilsen
Den fortvivlede
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-10-06T12:33:15 1
Jeanette

Hejsa.

Umiddelbart lyder det som om han godt kan lide dig. At han smiler til dig, snakker med dig i pausen og har spurgt om du ville spise frokost med ham (godt nok med andre) lyder lovende J Om han kan lide dig som en ven eller som mere, er så lidt mere vanskeligt at svare på. Der er en masse fester på et gymnasium – hvad med at snakke lidt mere med ham til næste fest? Der er stemningen lidt en anden end på en almindelig skoledag. Her kan I snakke lidt mere sammen og lære hinanden bedre at kende. Hvis I hygger jer den aften (og du føler han gerne vil snakke med dig), kan du jo skrive dagen efter og høre om han har lyst til at ses efter skole en dag. Synes ikke det behøver være akavet hvis han siger nej eller ikke har tid. Du har jo ikke givet ham en kærlighedserklæring, men bare foreslået I kunne have en hyggelig eftermiddag. Hvis du ikke vil vente til næste fest, synes jeg også bare du kan skrive til ham en alm dag. Hvis du holder det afslappet og ikke giver indtryk af at du er stormende forelsket, bliver det ikke akavet! Der er jo ikke noget pinligt i at give ham det indtryk, at du vil være venner med ham. Hvis I begynder at ses privat, kan du tage den derfra og give ham indtrykket af at du vil lidt mere. Held og lykke! 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Forelsket i min kvindelige lærer

Hej. Jeg er en pige på 17 år. Jeg har det problem at jeg er blevet mega forelsket i min kvindelige...

Føler mig udnyttet

Hej Jeg har kendt en fyr i længere tid, i perioder været sammen flere gange om ugen, og som t...

Forelsket i min bedste venindes kæreste...

Hejsa. For 2 måneder siden startede jeg på efterskole. Jeg har fået en rigtig god veninde, som je...

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym