Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2013-10-02T19:24:20: 2

Brevkassespørgsmål

Er forelsket i den samme som min Bv!


hej Thelove, mit problem er at: jeg er forelsket i en sød dreng fra min klasse (Lasse) men min Bedste ven er også forelsket i ham, og vi ved begge to godt at vi er forelsket i den samme dreng.. jeg har skrevet med Lasse i et godt stykke tid nu, og håber virkelig på at det snart kan blive til mere end bare gode venner, efter som vi har erklæret vores følelser til hinanden..

men så begynder min bv også at skriver med Lasse og jeg bliver SÅ misundelig! jeg spørg derfor Lasse om han vil lege 'S, P eller K' over mobil, og det vil han gerne, jeg finder så ud af han også godt kan lide mig, og spørg ham så: hvem af mig og min bv han bedst kan lide, og hans svar er: Julie (bv) er da meget sød men 'du' er alligevel sødest.. jeg bliver vildt glad og tror meget snart der sker noget mellem mig og Lasse.. vi aftaler så at vi ikke siger til nogen hvad der er blevet sagt i 'S, P eller K'.. næste dag kommer vi op i skolen og Lasse og hans bedste ven, sidder og griner af noget på hans mobil, jeg bliver så lidt, flov og går så hen og siger for sjov til Lasse at han er en 'sladderhank' og han siger så: jeg har ikke sagt noget.. men jeg tror ikke helt på ham og bliver lidt irriteret på ham, som han også godt kan se. Efter skole skriver han så en SMS til mig, hvor han spørg om jeg er sur på ham, jeg skriver så nej, og spørg så hvad han laver, men han svare ikke, Ca. en time efter har han stadig ikke svaret og jeg spørg igen.. Næste dag har han stadig ikke svaret, men lader bare som om ingenting er sket..

Mit spørgsmål:

1. kan han stadig lide mig, selvom han ikke svarede?
2. er der en Change for at vi stadig kan blive kærester?
3. hvis vi så bliver kærester bliver min Bv så sur på mig?

Kh Line, håber ikke mit spørgsmål blev alt for lang og indviklet! ;)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-10-10T18:46:23 1
Charlotte
Hej Line

Jeg kan jo ikke svare dig 100% om han stadig kan lide dig. Men noget tyder jo på at han ikke har synes det var sjovt at blive beskyldt for noget han ikke har gjort. Nej, du kan ikke vide om han gjorde det - men det siger han at han ikke har og nu svarer han ikke. Jeg synes du skal sige undskyld til ham og så spørge ham lige ud om han er sur og om han føler det samme. Så kan det jo være at der stadig er en chance for at i kan blive kærester en gang.
En helt anden ting er din veninde. Ja, der er ret stor chance for at hun vil blive sur hvis i bliver kærester, men det er jo ikke helt til at vide. Jeg synes i skal snakke om det. Ville du blive sur hvis hun blev kærester med ham? Hvis i begge ville blive sure synes jeg også i skal tænke over om det så er det værd. Hvad er vigtigst? - jeres venskab eller at få en kæreste?
Held og lykke med det
Charlotte
2013-10-10T20:51:40 1
Camilla
Hej Line

Hvis Lasse har fortalt dig, at han godt kan lide dig, tror jeg ikke, at hans følelser har ændret sig alene pga. den episode. Han blev måske bare forvirret over, at du virkede sur - måske grinede ham og hans ven af noget helt andet end jeres beskeder. Måske skal du prøve at forklare ham, hvorfor du virkede sur og sige, at du troede de grinede af jeres beskeder. Så forstår han nok bedre din reaktion. 
Så jeg tror ikke at episoden har ændret på jeres chancer. Hvis din bedste veninde også har følelser for ham, er der nok en stor chance for, at det vil gøre hende ked af det og/eller sur, hvis du bliver kærester med ham. Jeg synes, at du skal tage en snak med hende og fortælle, hvordan du har det med ham og spørge hende, hvordan hun ville have det, hvis du blev kærester med ham. Det er nok en god idé, at du gør det klart for din veninde, at du ikke ønsker at såre hende. Det ville være træls hvis Lasse kom imellem jeres venskab.
Jeg håber, at mit svar kan hjælpe dig, og jeg håber, at i alle tre finder ud af det.

Med venlig hilsen 
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym