Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-10-08T23:19:26: 2

Brevkassespørgsmål

Genert.. :/


Hej thelove.dk..
Jeg er en dreng på 13 år der er forelsket i en fra min klasse.
Jeg meget genert og jeg kan ikke få mig selv til at tage kontakt til hende.. Hverken i klassen eller på facebook. Jeg tør virkelig ikke at snakke til hende for jeg er pisse genert.
Og for at det ikke skal være løgn så er jeg rykket en klasse op så jeg ved ikke om jeg har en chance :/
Håber i kan hjælpe mig ;)

Anonym
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-10-10T20:33:56 1
Camilla
Hej

Hvis man er meget genert, kan det være nemmest at tage kontakt ved at skrive. Så jeg synes, at det ville være en god idé, at prøve at skrive til hende på facebook. Hvis du skriver til hende, kan du se om hun viser interesse. Måske kan i få en lidt længere samtale igang. Det kan du prøve på nogle gange, for at vise at du er interesseret. Hvis hun har det på samme måde, vil hun måske også begynde at kontakte dig. På den måde får i etableret en kontakt og får lært hinanden bedre at kende. Og når du så føler dig klar, kan du kontakte hende i skolen. Når i så har lært hinanden at kende både ved at skrive og snakke sammen, kan i finde ud af, om i kan lide hinanden.
Jeg håber, at den metode vil hjælpe dig på vej og at i finder ud af det.
Held og lykke.

Med venlig hilsen
Camilla
2013-10-11T17:08:43 1
Charlotte
Hej,

Ja, jeg kan jo sige det som det er: det bliver nok lidt svært at fortælle hende du kan lide hende hvis ikke du snakke med hende. Jeg ved godt det er rigtig svært, men nogen gange bliver man bare nødt til at tage chancen. Du kan jo som du selv siger starte med at skrive til hende på facebook. Bare skriv "hej" og så tag den derfra, ikke noget vildt og voldsomt, bare sådan som du ville snakke med en som du mødte. Så kan i jo udvikle det derfra og så tør du måske snakke med hende - eller hun kommer hen til dig, hvem ved?

Held og lykke fra
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym