Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6600 svar de sidste 13 år
2013-10-16T19:08:26: 1

Brevkassespørgsmål

Kan man have fremtid med én som bor på den anden side af jorden?


Hej! Her kommer mit dilemma :)

I sommers var jeg på ferie i Shanghai med andre unge fra Danmark. De sidste par aftener i Shanghai var vi på bar. Her mødte vi en gruppe drenge, hvor den ene som jeg snakkede super godt med kom fra USA og studerede på det nærmeste universitet. De var alle studerende på universitetet. Gruppen vendte tilbage alle aftener. Den tredje og sidste aften introducerer min nye ven fra USA mig, til en af hans venner, som bor i en by nær Hong Kong og er 26 år. Den flotteste og sødeste kineser!! Det skal dog lige siges at han kun virker en smule ældre end mig, i og med at han kommer fra Kina da de virker en del yngre alders og modenheds mæssigt i forhold til drenge i DK. Vi klinger super godt, griner og snakker hele aftenen. Da det bliver MEGET sent og på tide til at gå hjem, følger han mig hjem til mit hotel sammen med mine danske venner. Vi kører med elevatoren alene op til den aller øverste etage. Her sidder vi og snakker og kysser - det føles som ingen tid, men pludselig er der gået 1 time. Han får mit nummer og jeg går meget glad i seng.

Siden jeg er kommet hjem til DK har vi skrevet hver dag. Han sender mig billeder af hans liv i Kina og jeg sender ham nogle fra mit liv. Jeg er mildest talt blevet skrub forelsket! Og han i mig. Han har skrevet to gange at han elsker mig og da min far havde fødselsdag ønskede han at sende ham en gave, da han gerne ville have et forhold med hans datter - mig. Fik dog heldigvis talt han fra det med stort besvær. Skrev til ham at jeg synes det var for hurtigt allerede at tænke på et forhold og hvordan ville vi overhovedet kunne have et forhold, når vi bor så laaaaaaangt fra hinanden. Han kunne godt se hvad jeg mente og skrev at han virkelig gerne ville bevare vores venskab, til vi en dag møder hinanden igen, og kan tage emnet op. Han siger at han ikke vil ser andre piger til han møder mig igen - at han vil vente på mig. Han har endda undersøgt sine muligheder for at tage uddannelse på et de danske universiteter og mener det ret seriøst. Han har planer om at besøge mig i DK til sommer. Han er det sødeste og mest omsorgsfulde menneske jeg nogensinde har mødt!!

Havde lige brug for at lufte mit dilemma her. Hvad tænker I om det? Lyder det overhovedet realistisk at man kan have et forhold med en som bor på den anden side af jorden? Vil vi overhovedet kunne have en fremtid sammen?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-10-27T19:28:02 1
Jeanette
Hej. 

Det er et meget romantisk dilemma du har her! Hvorvidt I kan have en fremtid sammen eller ej er rigtig svært at vurdere - specielt fordi jeres forhold i høj grad er bygget på skrift. Men så på den anden side; hvis det var en fyr fra din egen by du havde mødt, ville jeg heller ikke kunne give et godt bud. Jeg synes han kommer med et rigtig fornuftigt bud på dette dilemma - at I beholder jeres venskab og ser hvad der sker når han kommer til Danmark til sommer. Nyd at du har mødt ham og at han er helt fantastisk :-) Hvis det "bare" er en ferieflirt og at det er afstanden og det manglende kendskab til hinanden der gør ham fantastisk, så finder du ud af det, hvis han kommer til sommer. Men nyd hinanden og jeres venskab og lad være med at tænke for meget over fremtiden - hvis det skal være jer to er der jo mange muligheder for udveksling mht uddannelse osv. Husk dog ikke at sætte dit liv i Danmark på pause, sørg for stadig at tage ud med dine venner, feste og møde nye mennesker. Se jeres venskab som noget særligt, men "spild" samtidig ikke et år af dit liv på at gå og vente på ham (hvis følelserne så alligevel ikke er der når han kommer på besøg). 

Held og lykke med det hele. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym