Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3484 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år
2013-10-17T18:40:04: 1

Brevkassespørgsmål

Kan han lide mig!


Hej Brevkasse.
Jeg er en pige som er sindssyg forvirret! Der er den her dreng i min klasse, som jeg altid har været forelsket i. Han har også altid været forelsket i mig, men nu hvor vi var blevet store havde jeg faktisk tænkt mig at gøre noget ved det.
Så jeg gik hen til mine veninder og spurgte efter hans top 3. Jeg lå nummer 1 og det gjorde mig bare mere selvsikker. Men her forleden da jeg var inde på min Instagram og Facebook, så jeg at han skrev hjerte med den mest populære pige i hele vores område lad os kalde hende S. De skrev på hindanes billeder like: "Smukke<33" og "Pæn!!!!<3" og alle drengene går også bare rundt og siger til ham "Når hvordan går det så med S?" Jeg blev helt nedtrykt.. Og det gjorde det ikke meget bedre i dag da jeg kom ind og så at på en af mine gode veninders billede (Hun er den populæreste i min klasse) "Smukke!<3" Han skriver aldrig hjerter til mig.. Betyder det at han ikke mere kan lide mig. Hans top 3 er også lidt gammel så den har godt kunne ændre sig..
Burde jeg give op?
Men alligevel virker han stadig interesseret fordi når jeg ligger ned kilder han mig altid under fødderne, som han ikke gør ved de andre piger og han glor altid på mig i timerne...
Hvad skal jeg gøre!
Er der en måde at flirte med ham eller..?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-10-29T17:42:19 1
Amalie
Hej med dig,

Jeg kan godt forstå, hvorfor det bekymrer dig en lille smule med pigen, ikke så meget det med at han liker og kommenterer hendes billeder, men mere det med at drenge spørger ham, hvordan det går med hende. For man kan sige at man jo egentlig sagtens kan kommentere og like hinandens billeder uden der behøver ligge noget i det, men når de andre drenge spørger til det virker det sådan lidt mere seriøst i mine øre.
Dog er det jo slet ikke til at sige for mig, da jeg hverken kender ham eller nogen af de andre i din klasse og det er jo meget forskelligt, hvordan miljøet er omkring sådan nogle ting i en klasse eller vennerkreds. Hvis jeg var dig ville jeg tænke lidt mere over hvad han helt præcist gør, der fortæller dig at han synes du er sød, fx. det med top 3 listen, at han kigger på dig i klassen og kilder dig, og så øv dig i at fokusere mindre på, hvad han gør og siger til de andre piger. 
Jeg ved godt det er svært, men det behøver ikke at have noget og gøre med at han kan lide dig mindre.
Jeg synes du skal begynde og skrive lidt til ham engang i mellem, hvis du ikke allerede gør det. På den måde kan han få øjnene lidt mere op for at du også er interreseret i ham. Det behøver jo ikke og være den vilde samtale. Bare spørg hvad han evt. går og laver osv.

Du kan flirte med ham ved at smile sødt til ham, grine når han siger noget der er sjovt, generelt tage lidt pis på ham på den sjove måde, når han kigger på dig: kig tilbage på ham, snak til ham og spørg ind til ham. 
Det er allesammen ting drenge elsker ved en pige, så fyr op for charmen. Hvis han har syntes op dig før, så gør han det nok stadigvæk inders inde.

Med venlig hilsen 
Camilla Petersen

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

2 fyre

Hej Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have ...

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

Hun siger hun har brug for tid pga. sin ex.

Hej Brevkasse jeg er en forvirret dreng på 18 år.her for en uge siden skulle jeg i byen med nogle ...

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym