Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-10-19T17:44:51: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad skal vi gøre?


Hej TheLove

Jeg overvejer, efter et råd fra jer, om jeg skal skrive til min x og høre hvordan han har det og hvordan det går med ham. Min veninde bliver ved med at sige at jeg skal glemme ham, vi kan ikke finde ud af om han har noget kørende med en anden eller om han muligvis stadig føler et eller andet, men jeg savner ham og vil bare gerne høre hvordan det går ham. Jeg kan ikke finde ud af om jeg skal skrive og høre hvordan det går, eller om jeg skal vente nogle måneder og se om der er noget mellem ham og hende den anden? Der er også det problem at han har fødselsdag i næste måned, og min veninde siger at jeg ikke skal skrive til ham eller så kun skrive tillykke og spille ligeglad. Men jeg har det også bare sådan, at hvis jeg hele tiden spiller ligeglad, finder han jo aldrig ud af at jeg stadig godt kan lide ham, og jeg finder aldrig ud af hvordan han har det. Har i nogle flere gode råd til mig end dem jeg allerede har fået? :)

Min veninde bliver ved med at sige han er en idiot og at jeg skal glemme ham, men han var ikke en idiot og jeg kan virkelig ikke glemme ham. Min veninde er selv sammen med en fyr der bliver ved med at røvrende hende, og han har sagt til en af vores fællesvenner at han ikke føler noget for hende og at det ikke er hende han ser sig selv med i fremtiden. Han sagde også at han snart gerne ville finde den rigtige, og at min veninde bare var for at have en i mellem tiden, men jeg kan ikke få hende til at droppe ham selvom de skændes hele tiden og han sårer hende gang på gang. Har i et råd til, hvad jeg kan gøre for at hjælpe hende?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-10-21T20:44:10 1
Camilla
Hej Kicha

Hvis du gerne vil over din ekskæreste vil jeg anbefale dig, at lade være med at skrive til ham. Men hvis du gerne vil have ham tilbage, er du nok nødt til at kontakte ham, for at finde ud af om han har det på samme måde. Du kan da godt prøve at spørge ham om, hvordan det går, og se om han viser gensidig interesse. Jo længere tid du venter, jo større er sandsynligheden for at han kommer videre, tror jeg. Nogle gange er det bedst at være kostbar, og andre gange er det bedst bare at være ærlig og fortælle, hvordan man har det. Hvis du kender ham godt, ved du måske, hvad der virker bedst på ham. Men som du siger: Hvis du ikke skriver til ham, ved han jo ikke, at du stadig er interesseret i ham. 

Omkring din veninde, lyder det ikke til, at hun er i et særlig godt forhold. Det bedste råd til hende er vidst bare at hun skal droppe ham, før han dropper hende. Hvis han bare bruger hende indtil han finder den rigtige, fortjener hun bedre. Du kan jo ikke gøre så meget andet end at råde hende til det, du synes er bedst for hende. I sidste ende er det en beslutning hun selv må tage.

Med venlig hilsen
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

KAN IKKE VIL IKKE

Jeg er åbenbart blevet forelsket i en dreng men indeni hader jeg han lidt. Det er måske lidt hård...

Overtænker

Hej, hvor skal jeg starte…. Jeg skriver med en dreng som er super sød (har fælles venner med ham...

HJÆLP!

Kære brevkasse.Jeg er “vild” med en dreng fra min klasse men Inden i så hader jeg ham LIDT!Jeg...

Hvordan for man en dreng til at kunne lide en?

Jeg er lige skiftet skole og er den nye pige, og der er den her dreng der bare er død lækker. Jeg ...

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym