Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3697 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-10-22T20:11:08: 1

Brevkassespørgsmål

MEGET forelsket i min tidligere Net/Skype Kæreste


Hey TheLove
jeg er sindssygt forvirret her for et år siden blev jeg kærester med en fyr jeg var så forelsket i ham og vi prøvede så mange gange at få det til at fungere jeg kunne ikke snakke med mine veninder da de blev ved med at sige at jeg ikke skulle gå tilbage til ham fordi han sårede mig
vi har aldrig mødtes fordi jeg var for genert og jeg ikke føler mig pæn nok og jeg var bange for at han ikke ville mig kunne lide mig hvis vi mødtes :/

men nu er der altså gået et år siden og jeg savner ham vær eneste dag! jeg har prøvet ALT men kan ikke glemme ham!

hvad skal jeg gøre jeg savner ham sååå meget selv når jeg er sammen med andre fyre jeg normalt ville falde for

jeg er så forvirret og er bange for at det er sådan her kærlighed føles for det er enormt ubehageligt

HJÆLP!
Hilsen Hende den forvirret
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-09T18:03:13 1
Charlotte
Hej!

Det er aldrig nemt at være forelsket.. eller hvad du så end er..?
Jeg tænker at kærlighed ikke skal føles ubehageligt og derfor tror jeg heller ikke at du for alvor er forelsket i den her fyr. Derimod kan man godt være forelsket i at være forelsket - forstået på den måde at man mere kan lide følelsen af at være forelsket end man kan liden fyren.
Nogen gange er der bare nogen man har sværere ved at glemme, og nogen kommer man hurtigt ovre og andre sidder i systemet i lang tid. Derfor tror jeg også bare du skal give det tid - og selvom der allerede er gået et år - for jeg er sikker på at han nok skal forsvinde på et tidspunkt. Men man kan jo hjælpe lidt på vej... Det er vigtigt at du ikke har nogen kontakt til ham overhovedet og ikke prøver at opsøge ham, kigge på hans profiler rundt omkring, eller prøver at finde andre oplysninger om ham. Du kan også prøve at finde nogle af de ting du ikke kunne lide ved ham og tænke på det hver gang ham popper op i dit hoved.

Jeg håber det kunne hjælpe lidt!

Venlig Hilsen
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym