Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-10-22T23:48:36: 1

Brevkassespørgsmål

Skrive eller ej?


Hej TheLove 

Jeg havde for noget tid siden noget kørende med en fyr, vi var tit sammen og skrev meget sammen. Pludselig ville han ikke ses mere, man han sagde dog at han synes jeg var skøn og han gerne ville blive ved med at være venner, men jeg har ikke hørt fra ham i 1 1/2 måned. Han gav på et tidspunkt udtryk for at han synes vi skulle finde sammen igen, men jeg stolede ikke på at han mente det og spurgte ind til om han virkelig ønskede det eller om det bare var fordi det var rart at der var nogen når han havde brug for det. Han sagde at han inderst inde følte at vi havde gjort det rigtige og at han havde håbet på at hvis vi gav det en chance mere ville følelserne komme, selvom han godt vidst at de ikke ville. Dette blev jeg selvfølgelig rigtig ked af at høre, men jeg er bare også i tvivl om han mente det eller om han kunne have lyst til at finde sammen igen. Han kom en dag, vi mødtes i byen, hen og skulle røre ved mig hele tiden og det gjorde mig meget forvirret.
Han snakker rigtig meget med en anden pige, men jeg ved ikke om der er noget imellem dem eller om de bare er gode venner, de går i klasse sammen. 

Jeg ved godt at jeg bare kan skrive til ham og høre, men jeg er også bange for at gøre det hele værre og tabe ansigt, hvis han nu ikke føler noget. 

Tror i han mente at han ville finde sammen igen? Og har i en idé til, hvad jeg kan skrive til ham, hvis det bliver det jeg vælger?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-03T10:40:22 1
Camilla
Hej Blake

Det lyder til at han er lige så forvirret, som du selv er. Men ud fra det du skriver, synes jeg ikke, at det lyder til, at han er vildt interesseret i dig. At du ikke hørte fra ham i halvanden måned er det første tegn, og at han siger, at hans følelser ikke ville komme, hvis i fandt sammen igen, er det andet tegn. Men jeg kan godt forstå, at du bliver forvirret, når han kommer hen til dig og rører ved dig i byen. Jeg synes ikke, at han kan tillade sig at sende to forskellige signaler. Han må bestemme sig for, om han vil noget eller ej. Ærligt, så tror jeg bare ikke, at han er klar til at være i et forhold lige nu. 

Men hvis du virkelig elsker ham, og godt tør at give ham en chance mere, med risikoen for at han vil bakke ud igen, så synes jeg, at du skal prøve at skrive til ham, at hans forskellige signaler forvirrer dig, og høre ham hvad det egentlig er, han vil. Bed ham om at give dig klar besked, så du enten kan beholde håbet om at i finder sammen igen, eller så du kan prøve at glemme ham. 
Jeg kan godt følge dig i det med at tabe ansigt, hvis du skriver. Men du finder jo aldrig ud af, hvad han vil, hvis du ikke skriver. Alternativet er jo at lade ham være, og se om han kommer til dig. Men på den måde kan det være, at der går lang tid, før du finder ud af, hvad han vil. Og jeg tror, at det bliver træls for dig, at skulle sidde og vente på, at han måske kontakter dig. 

Så mit råd er helt klart, at du skal prøve at høre ham, hvad hans tanker er om jer to.


Med venlig hilsen
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym