Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2013-10-26T16:49:47: 1

Brevkassespørgsmål

Churs...?


Hurtig intro til mit problem.
Sidste år stod jeg i pantbod til festival med en dreng fra mine skole som går i 9'ende. Vi havde det super fedt sammen mens vi stod der (op til havde jeg været meget nervøs da jeg dengang troede han var en som slet ikke gad snakke med andre end hans venner og sådan noget)
Her noget tid efter skrev jeg til ham om noget skole projekt og vi fortsatte bare med at skrive om fritiden osv. Nu skriver vi sammen næsten hver dag. 

Han har sagt han højestsandsynligt er forelsket i en ved navn Liv som bor på Sjælland men jeg er hans pige på skolen...og at han kan li' mig men ikke er forelsket. 

Jeg synes virkelig han er dejlig, og kunne måske godt tænke mig at være mere end bare venner...men det er lidt svært når han er forelsket i en ande? Og alle mine venner synes ikke han er særlig pæn og kan ikke lide ham...så tør ikke ret godt snakke med ham på skolen når de er der, er bange for de vil droppe mig eller noget? 

Hvad skal jeg gøre når jeg kan lide ham men han ikke har tænkt sige der skal ske mere? Og mine venner ikke kan lide ham?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-10-27T20:02:22 1
Jeanette
Hej!

Jeg vil lige starte med at slå én ting fast; om dine venner synes han er pæn eller ej er slet ikke noget du skal lytte efter. Deres mening om hans udseende eller ham som person er ikke relevant. Det handler om hvad du synes om ham - ikke dem (det er selvfølgelig noget andet hvis dine venner påpeger nogen reelle bekymringer) Når det er sagt vil jeg sige, at det desværre ikke lyder som om det bliver til noget mellem jer. At du er hans pige på skolen, kan vel ikke være noget du har lyst til? Du har vel lyst til at være hans pige alle steder og ikke kun indenfor skolens vægge. Herudover skal du tænke over, om du har lyst til at bruge din tid på en som er forelsket i en anden? Jeg er sikker på der er mange andre søde drenge på din skole og nogen som rent faktisk kan gengælde dine følelser. Han lyder ikke som om han er værd at spilde sin tid på - du fortjener da bedre end at være en han kan ses med, når han ikke kan være sammen med hende han er forelsket i. Det er selvfølgelig svært at komme videre, specielt når man går på samme skole, men jeg vil alligevel råde dig til at prøve :-) Og husk til en anden gang skal du ikke lade dine venners holdning fylde så meget. Lyt til dem, se om der er hold i deres mening og hvis ikke så forklar at du kan lide ham og hvis de er dine venner, så skal de acceptere det. Held og lykke med kærlighedslivet - det er først lige begyndt ;) 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym