Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4501 spørgsmål og givet 7092 svar de sidste 16 år
2013-11-02T07:13:04: 1

Brevkassespørgsmål

Hvordan kommer jeg over ham???


Hej The Love
Hvordan kommer jeg mig over min ekskæreste? Vi var "kun" sammen i 4 måneder, men jeg nåede at blive rigtig glad for ham og har nok i al hemmelighed gået og håbet på, at vi ville finde sammen igen. Det er nu ved at være 2 måneder siden vi slog op, og jeg savner ham frygtelig meget. I aften var vi til den sammen fest og min veninde fortalte mig at hun så ham give en anden et farvelkys. Det er der jo ikke noget galt i, vi er jo ikke sammen mere, men jeg har været helt ved siden af mig selv siden hun sagde det. Jeg er helt tom inden i og har kvalme. Vi var ikke uvenner da vi sagde slut og vi blev enige om at blive ved med at være venner, men vi har ikke snakket siden. Han skrev en uge efter vi slog op at han havde tænkt meget på mig og at han savnede mig og han gerne ville finde sammen igen. Jeg svarede at jeg var i tvivl og havde brug for noget tid og han skrev at jeg kunne få al den tid jeg havde brug for. Senere skrev han at han følte at vi for hinandens skyld havde gjort det rigtige. Nu har jeg fundet ud af at jeg savner ham sindssygt meget, og at jeg føler sådan som beskrevet ovenfor, bare ved at få af vide at han har givet en anden et farvelkys, viser mig også bare at jeg virkelig godt kan lide ham. Men nu er det desværre for sent og jeg har brug for nogle råd til at kommer over ham. Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig, jeg er desperat for at slippe af med alle de her sindssyge følelser og følelsen af at kunne bryde grædende sammen hvert øjeblik det skulle være. Allermest har jeg jo, som i nok kan forstå, lyst til at finde sammen med ham igen, men det kommer vist desværre aldrig til at se. :(
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-10T11:32:00 1
Karen
Hej med dig :) 

Det som jeg plejer at gøre, når jeg er blivet slået op med:

1) jeg undgår ham, på den bedste måde jeg kan. Så slipper jeg for at tænke på ham. Bloker ham på Facebook og på mobilen, så du ikke har kontakt med ham.

2) Jeg holder en venindeaften, hvor jeg får farvet hår og bagefter en filmaften med en veninde, hvor jeg kan tude igennem. Masser af is er på krævet til aftenen.

3) Jeg dyrker en masse motion. F.eks. En løbetur eller en gåtur,  måske en tur til fitness. Det er godt til at tænke på andre ting og komme af med noget energi.

Men jeg kan lige sige, at alle har en måde at komme over nogle. Prøv dig frem :)


Jeg håber, at du får det bedre.
Kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym