Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2013-11-02T19:16:45: 1

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?


Hej Thelove. Det er første gang jeg prøver denne her brevkasse, så håber der er nogle der kan hjælpe mig. Jeg er en 14 årlig pige som spiller håndbold. Jeg har i et stykke tid nu gået og kigget lidt efter en dreng der også gør til håndbold. Pigerne fra mit hold og jeg sidder nogle gange og snakker om drengene, nogen mere end andre. Jeg er ikke så meget for at snakke højt om hvem jeg kan lidt, så jeg sidder for det meste bare og lytter med. Nogle af pigerne fra mit hold siger at drengen jeg godt kan lide, også har kigget lidt efter mig. Det har jeg bare ikke selv lagt mærke til, eller.. jeg har nogle gang fået øjnkontakt med ham. Men ikke med noget smil eller noget. Så det har jeg ikke taget som noget.

Men mit spørgsmål er så, hvad skal jeg gøre? Skal jeg skrive til ham? Jeg er simpelhen helt blank....
- Håber virkelig i kan hjælpe mig!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-10T11:38:00 1
Karen
Hej med dig :)

Du kunne prøve at tale lidt med ham, for det er den bedste måde at finde ud af om der er noget. Han kan se hvem du er og du finder ud af hvem han er. 

Hvis du ikke rigtigt kan finde modet til at tale med ham i virkeligheden, så prøv at skriv til ham på Facebook. Bare det at få en samtale i gang er altid godt :) 
Om i så snakker om kommunevalget eller piercinger i læben er lige meget. Bare vær dig selv hele vejen igennem, så kommer du længst. 


Held og lykke. 
Kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym