Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2013-11-03T00:42:24: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan ved jeg om han føler noget for mig?


Hej :)

I august måned startede jeg på htx, i 1.g
På daværende tidspunkt var jeg stadig i et forhold med min ex, men han valgte at være mig utro, så jeg blev single 3 uger efter jeg var startet på gymnasium.

I min klasse går der en dreng, som jeg bare er faldet for.. Jeg ved ikke hvordan, men jeg kan ikke lade være med at tænke på ham, og jeg glæder mig til at se ham, hver eneste dag i skolen, vi går nemlig i klasse sammen.
Vi snakker godt sammen og giver indimellem hinanden massage. Han elsker sin computer, men kommer for det meste over og snakker med blandt andet mig i pauserne.
Jeg har ikke været sammen med kun ham, men vi har været sammen, hvor 3 andre fra vores klasse også var der. Vi var i biografen, hvor jeg desværre ikke sad ved siden af ham, men bagefter sov vi sammen, alle 5 altså, og jeg lå ved siden af ham. Fordi jeg ikke kunne lade være, så lagde jeg mig lidt op ad ham og lagde en arm på ham og sådan lidt, og det virkede som om at han faktisk ikke havde noget imod det.

Men problemet er bare, at vi egentlig ikke skriver sammen ude for skolen, medmindre jeg skriver til ham, så jeg ved virkelig ikke, om der er noget mellem ham og mig.
Jeg prøver bare at tage det med ro, men det er svært når jeg er begyndt at føle så meget for ham.

Er der noget specielt jeg kan gøre, for at se om han faktisk har interesse for mig?
Og er der nogen specielle tegn jeg skal være opmærksom på?

Håber i kan hjælpe mig :)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-13T23:49:26 1
Karen
Hej Linea :) 

Jeg synes, at du skal skrive til ham, selvom det ikke sjovt at være den som skriver hver gang, men på et tidspunkt så begynder han måske at skrive til dig, uden at du behøver at starte det. 

Du kunne skrive til ham, om han har lyst til at gå på café alene sammen med dig. Så får du den alene tid som du leder efter og han kommer til at se dig fra en anden side. 

Hvis han spørger dig omkring om at du er vild med ham eller noget lignende det, så svar ærligt ja. For mænd forstår bedre, når vi kvinder er lige til og ærlige, uden at de skal sidde og tolke det som du siger. 

Jeg håber at det her kan hjælpe dig :) 

Kram Karen 
2013-11-14T08:47:12 1
Charlotte
Hej Linea

Drenge er og bliver besværlige at læse - i hvert fald for nogen! Det er ikke sikkert at du nogensinde vil finde ud af om han også kan lide dig medmindre du spørger ham eller at han siger det til dig.
Drenge forstår for det meste ikke signaler, så hvis du vil have noget ud af ham så må du nok snakke med ham om det.
Jeg ved det! - det er ikke bare sådan lige, men nogen gange må man bare springe ud i det. Du kan jo starte med at skrive lidt med ham og måske invitere ham i biffen eller andet hvor i bare er jer to og så ellers bare tage den derfra. Så kan du måske på et tidspunkt sige til ham at du faktisk godt kan lide ham og om han kan lide dig.
Jeg håber det lykkes for dig!

- Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym