Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2013-11-05T22:23:31: 2

Brevkassespørgsmål

Ved ikke hvad jeg skal gøre?


Hejsa!
Jeg er kommet i er mindre dilema... For noget tid siden begynde jeg at snakke lidt med en dreng, han går i 9. Og jeg går selv i 8. - i starten var jeg meget genert og turde ikke rigtigt snakke med ham så vi skrev bare sammen over sociale medier.
Nu er jeg ikke så genert mere og vi er begyndt at hænge ud sammen nogle gange, det er rigtig hyggeligt og ved jeg han også synes. Han er rigtig sød og skriver søde ting til mig eller det gjorde han mest i starten det er so om han lidt mister interessese for at skrive med mig, men vil gerne snakke og hænge ud på skolen, han krammer mig hver gange vi mødes og jeg begynder med det samme at smile når jeg ser ham, er det helt normalt?
Vi flirte er del siger mine venner og de bliver ved med at sige jeg kan li ham og spørge hvad der er mellem ham og mig og at vi burde komme sammen fordi de tror vi ville være søde sammen men jeg benægter selv om jeg synes han er rigtig dejlig og jeg rigtig godt kan lide ham, han er anderledes i forhold til andre drenge jeg har snakket med er nok lidt forelsket i ham..., men tør ikke sige det til mine venner fordi mange af dem ikke synes han er særlig pæn og ikke kan lide ham, og de måske vil tænke det samme om mig eller noget? Burde jeg fortælle dem sandhede eller skal jeg blive ved med at benægte?
MEN han er mere eller mindre kæreste med en pige so bor i den ande ende af landet.
Han har kun set hende en gang men skriver med hende hver dag. Han har sagt at han er forelsket i hende og ikke i mig, men han kan lide mig beder end alle andre udover hende selvfølgelig.
Kan jeg gøre noget ved han har hende mere eller mindre? Eller må jeg bare leve med det aldrig bliver ham og mig?
Men det gør mig alligevel i tvivl for han virker som om han vil mere end et venskab når vi er sammen på skolen fx. I dag kom han hen til mig, jeg sad alen med noget lys projekt til vores skolefest som er på torsdag, men han kom og aede mig på ryggen og kastede papir stumper ned i min bluse for at drille mig lidt, så tog han min mobil og legede lidt med den og han fik lavet en masse underligt jeg ikke kunne finde ud af men så stod han lidt og slog mig på brystet med den, lidt for sjov...så smuttede han til time igen men gav mig et kram inde selvfølgelig, lyder det som om han vil mere? Eller vil han bare såre mig? Mange tror han er en player men han virker bare ikke som en for han tænker på ens følelser..gør en player vel ikke? Han har godt nok haft en ny kæreste hvert år men gør det ham til en player?
Han skal desværre ikke med til skolefest torsdag da han skal til teori på knallert kørekort, og har jeg været rigtig nedern over... :(
Men håbe i kan hjælpe mig med alle mine spørgsmål for ved ikke helt hvad jeg skal tro og gøre! :) taaaaaak!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-13T23:57:46 1
Karen
Hej dig :) 

Jeg synes at du skal sige til ham helt ærligt, at du gerne vil mere med ham end bare venner. Fortæl hvad du synes om ham og hvad han betyder for dig. Hvis du ikke kan sige det så kan du skrive et brev.

Drenge er aller bedst til at vi tøser er direkte med dem. Men prøv at gør det når i er alene efter skole og gør det ansigt til ansigt. 

Prøv at tænke over hvis han kun vil være venner med dig, betyder det så at i kan være venner eller kan du ikke være samme med ham igen som venner. Det lyder som om at han betyder meget for dig, så du kan satse alt eller miste en skole forelskelse, (med eller uden at miste en god ven, hvad du ikke kan være sammen med ham bagefter) 

Jeg synes at du skal være ligeglad hvad de andre siger. Den eneste mening som betyder noget er din. 

Jeg håber at du kan bruge det her :) 

Kram Karen 
2013-11-14T08:56:18 1
Charlotte
Hej,

Forelskelse er aldrig nemt! 

For det første vil jeg gerne sige at du i hvert fald skal tænke over hvad du gør når nu han har en "kæreste", for der sidder jo også en pige i den anden ende som også kan blive ked af det.
Du skal tænke på at han jo har sagt at han er forelsket i den her pige, så er det nok noget han mener. Når man er forelsket har man en tendens til at overtolke alt hvad den man er forelsket i gør. Det kan jo også være at han bare rigtig godt kan lide dig som ven, og venner driller jo hinanden og krammer hinanden. 

Med hensyn til dine veninder er det jo altid bedst at være ærlig, hvis det er nogen man stoler på. Hvis, og jeg siger hvis, man nu forestiller sig at han også er vild med dig, men også lige vil finde ud af om dine veninder ved noget, men de siger du har benægtet - hvad vil han så tænke? Du skal i hvert fald ikke tænke på hvad de andre tænker om dig og ham. 

Jeg håber det hele går!
- Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym