Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3484 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år
2013-11-05T22:23:31: 2

Brevkassespørgsmål

Ved ikke hvad jeg skal gøre?


Hejsa!
Jeg er kommet i er mindre dilema... For noget tid siden begynde jeg at snakke lidt med en dreng, han går i 9. Og jeg går selv i 8. - i starten var jeg meget genert og turde ikke rigtigt snakke med ham så vi skrev bare sammen over sociale medier.
Nu er jeg ikke så genert mere og vi er begyndt at hænge ud sammen nogle gange, det er rigtig hyggeligt og ved jeg han også synes. Han er rigtig sød og skriver søde ting til mig eller det gjorde han mest i starten det er so om han lidt mister interessese for at skrive med mig, men vil gerne snakke og hænge ud på skolen, han krammer mig hver gange vi mødes og jeg begynder med det samme at smile når jeg ser ham, er det helt normalt?
Vi flirte er del siger mine venner og de bliver ved med at sige jeg kan li ham og spørge hvad der er mellem ham og mig og at vi burde komme sammen fordi de tror vi ville være søde sammen men jeg benægter selv om jeg synes han er rigtig dejlig og jeg rigtig godt kan lide ham, han er anderledes i forhold til andre drenge jeg har snakket med er nok lidt forelsket i ham..., men tør ikke sige det til mine venner fordi mange af dem ikke synes han er særlig pæn og ikke kan lide ham, og de måske vil tænke det samme om mig eller noget? Burde jeg fortælle dem sandhede eller skal jeg blive ved med at benægte?
MEN han er mere eller mindre kæreste med en pige so bor i den ande ende af landet.
Han har kun set hende en gang men skriver med hende hver dag. Han har sagt at han er forelsket i hende og ikke i mig, men han kan lide mig beder end alle andre udover hende selvfølgelig.
Kan jeg gøre noget ved han har hende mere eller mindre? Eller må jeg bare leve med det aldrig bliver ham og mig?
Men det gør mig alligevel i tvivl for han virker som om han vil mere end et venskab når vi er sammen på skolen fx. I dag kom han hen til mig, jeg sad alen med noget lys projekt til vores skolefest som er på torsdag, men han kom og aede mig på ryggen og kastede papir stumper ned i min bluse for at drille mig lidt, så tog han min mobil og legede lidt med den og han fik lavet en masse underligt jeg ikke kunne finde ud af men så stod han lidt og slog mig på brystet med den, lidt for sjov...så smuttede han til time igen men gav mig et kram inde selvfølgelig, lyder det som om han vil mere? Eller vil han bare såre mig? Mange tror han er en player men han virker bare ikke som en for han tænker på ens følelser..gør en player vel ikke? Han har godt nok haft en ny kæreste hvert år men gør det ham til en player?
Han skal desværre ikke med til skolefest torsdag da han skal til teori på knallert kørekort, og har jeg været rigtig nedern over... :(
Men håbe i kan hjælpe mig med alle mine spørgsmål for ved ikke helt hvad jeg skal tro og gøre! :) taaaaaak!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-13T23:57:46 1
Karen
Hej dig :) 

Jeg synes at du skal sige til ham helt ærligt, at du gerne vil mere med ham end bare venner. Fortæl hvad du synes om ham og hvad han betyder for dig. Hvis du ikke kan sige det så kan du skrive et brev.

Drenge er aller bedst til at vi tøser er direkte med dem. Men prøv at gør det når i er alene efter skole og gør det ansigt til ansigt. 

Prøv at tænke over hvis han kun vil være venner med dig, betyder det så at i kan være venner eller kan du ikke være samme med ham igen som venner. Det lyder som om at han betyder meget for dig, så du kan satse alt eller miste en skole forelskelse, (med eller uden at miste en god ven, hvad du ikke kan være sammen med ham bagefter) 

Jeg synes at du skal være ligeglad hvad de andre siger. Den eneste mening som betyder noget er din. 

Jeg håber at du kan bruge det her :) 

Kram Karen 
2013-11-14T08:56:18 1
Charlotte
Hej,

Forelskelse er aldrig nemt! 

For det første vil jeg gerne sige at du i hvert fald skal tænke over hvad du gør når nu han har en "kæreste", for der sidder jo også en pige i den anden ende som også kan blive ked af det.
Du skal tænke på at han jo har sagt at han er forelsket i den her pige, så er det nok noget han mener. Når man er forelsket har man en tendens til at overtolke alt hvad den man er forelsket i gør. Det kan jo også være at han bare rigtig godt kan lide dig som ven, og venner driller jo hinanden og krammer hinanden. 

Med hensyn til dine veninder er det jo altid bedst at være ærlig, hvis det er nogen man stoler på. Hvis, og jeg siger hvis, man nu forestiller sig at han også er vild med dig, men også lige vil finde ud af om dine veninder ved noget, men de siger du har benægtet - hvad vil han så tænke? Du skal i hvert fald ikke tænke på hvad de andre tænker om dig og ham. 

Jeg håber det hele går!
- Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

2 fyre

Hej Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have ...

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

Hun siger hun har brug for tid pga. sin ex.

Hej Brevkasse jeg er en forvirret dreng på 18 år.her for en uge siden skulle jeg i byen med nogle ...

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym