Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2013-11-09T17:10:31: 2

Brevkassespørgsmål

Han ved at jeg kan lide ham..


Hej. Jeg er 14 år gammel og kan lide en dreng fra min parallelklasse. Jeg har kunne lide ham i halvandet år, så det er ret lang tid. I starten var det kun meget få der vidste det, mine tætteste veninder. Jeg blev rigtig gode venner med ham, og vi snakkede sammen hver dag, han blev en af mine bedste venner. I noget tid snakkede vi ikke rigtig sammen mere, og han blev på en måde asocial. Der vidste nærmest alle det, og jeg fik hele tiden små kommentarer som handlede om det. Jeg fandt så ud af fra en af mine veninder, at han vidste at jeg kunne lide ham. Men han har vidst det i lang tid. I den tid, som min veninde siger at han har vidst det, har jeg været sammen med ham hos ham, og vi har snakket og skrevet sammen. Han har ikke virket afvisende. Men efter jeg har fået det af vide, synes jeg det er pinligt og akavet og gå over at tale med ham. Så jeg har ikke rigtig talt med ham i snart en måned, og jeg savner ham.. Skal jeg skrive til ham og spørge ind til alt det med at jeg kan lide ham osv, eller skal jeg bare vente og se om der sker noget? Håber I vil hjælpe. Hilsen mig :-)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-10T11:49:08 1
Karen
Hej med dig.

Selvom det lyder grænseoverskridende, men prøv at tage snakken med ham. Du ved at han ved at du er forelsket i ham, men jeg synes at du være ærlig med ham og finde ud af hvad der sket med jer to. Føler han det samme eller vil han bare være venner med dig. 

Du kan spørger om han vil møde dig på et mødested, som i plejer at være. F.eks. En legeplads eller tag snakken på en gåtur. 

At få renset luften er nok det bedste som du kan gøre. Endte kommer du ud af snakken med din nye kæreste eller din bedsteven tilbage. 

Hvis du får din ven tilbage, så kan du komme videre med dit kærlighedsliv. 

Held og lykke :) 

Kram Karen 
2013-11-14T09:29:14 1
Line
Hej du!

Nu siger du jo selv, at han har vidst, at du har haft et crush på ham - også mens I har været sammen. Derfor er der vel ingen forskel på, da I var sammen dengang, og hvis I er sammen nu. Det ændrer jo ikke på, at han har vidst det hele tiden, bare fordi du først nu har fundet ud af, at han har vidst det. 

Det er jo et godt tegn, når han ikke har virket afvisende overfor dig, selvom han har været klar over, at du har været vild med ham. Hvis han var blevet skræmt af at vide, at du kan lide ham, havde han nok valgt at cutte kontakten og ikke ville være sammen med dig.  

Men ja, du burde helt klart skrive til ham. Start med at skrive de mest basic ting: "Hvad laver du?", "Hvordan går det?", "Jeg har savnet at skrive med dig." - sådanne ting. Derefter kan du jo komme ind på, at du godt kan lide ham, hvordan han har det med det osv. Det kunne være en lettelse for dig og måske også for ham :)


Håber du kunne bruge mit svar. 
- Line. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym