Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-11-10T22:34:05: 2

Brevkassespørgsmål

Forvirret..


Hey :)

Jeg er i dag kommet hjem fra en klassetur. Vi var afsted fra fredag til søndag. Det var mega hyggeligt!

Nå men nu til det relavante:
Mig og en dreng fra klassen små drillede hinanden i løbet af lørdag aften. Og det ene førte til det andet. Vi endte med at ligge helt tæt med flettede fingre, mens vi stille nussede hinanden (jeg var dog lidt genert, så det var mest ham, der tog intiativ). Jeg faldt flere gange i søvn i armene på ham. Det var meget nyt for mig, det her med at ligge tæt med en dreng og flette fingre! Jeg tror aldrig, jeg har haft så mange sommerfugle i maven som der. Han prøvede/lagde virkelig meget op til, at vi skulle kysse. Vi fik aldrig kysset, da jeg simpelthen ikke kun få mig selv til at dreje mit hoved og kysse ham. Hvorfor kunne jeg ikke? Jeg har aldrig kysset en før, og jeg er vel bange for, at jeg ikke kan finde ud af det.

Det skal lige siges, at han satte sig ved siden af mig om søndagen (stadig på turen) og nussede mit knæ. Skal jeg tage det som et tegn på, at det ikke kun var den ene aften? Jeg er total forvirret! Hvad mente han med det?

I dag efter jeg er kommet tænker jeg på ham hele tiden. Jeg får sommerfugle i maven. Men jeg ved ikke om det er ham som person eller om det var følelsen, jeg fik af at ligge tæt med ham i total tryghed, der får sommerfuglene frem? Jeg kan ikke rigtig koncentrere mig (har måske også lidt med trætheden at gøre).

Og hvad nu? Skal jeg lades som om, at det aldrig skete eller hva'?? Hvad med over i skolen? Vil det blive akavet i morgen i skolen?

Lige nu savner jeg armene omkring. Jeg kan næsten stadig mærke dem.

Tak på forhånd! Og det ville være fedt med et hurtigt svar, da jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre, når jeg ser ham. Vi ser hinanden hver dag i skolen (går i samme klasse - 9.). Det vil nok dø ud ret hurtigt, hvis jeg ikke gør noget meget snart.

Og til allersidst, hvordan ved jeg, om jeg er forelsket?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-15T21:39:28 1
Charlotte
Kære "Louise", 

Det lyder til at du har haft en rigtig dejlig weekend! På hvad du fortæller, virker det som om at han er meget interesseret i dig og at han ikke bare føler at det var den aften. Og sådan som du fortæller om hvordan du får sommerfugle i maven og synes at det var rigtig hyggeligt, lyder det til at du også godt kan lide ham. Det er klart at det er meget nyt for dig, som du selv siger og at du derfor også er lidt i tvivl om hvad det betyder. Men hvad med bare at prøve at give det en chance? Det lyder til at du synes at han er rigtig sød og at han også synes du er sød, så hvis du prøver at snakke med ham, når du ser ham i skolen og viser ham noget interesse, så han kan se at du også synes om ham. Fordi hvis du ikke vil noget med ham og ikke gør noget ved det, føler han nok at hans interesse for dig kun går een vej, men udfra hvad du siger, synes jeg ikke det lyder som om at det er sådan tingene hænger sammen. Men han lyder som en fyr du synes der er rigtig sød og hvis du viser ham interesse tilbage og snakker med ham, så er jeg sikker på at du hurtigt finder ud af om du rent faktisk kan lide ham, mere end kun lige den weekend hvor i var afsted. Og bare vær helt rolig med det med at kysse osv. det skal nok komme helt af sig selv, hvis i finder ud af at der skal være mere mellem jer :)

Og det er meget svært at sige hvornår folk er forelsket, jeg tror personligt på at det er en meget individuel følelse, der er meget afhængig af den enkelte person. Altså min egen erfaring er at man ikke selv er i tvivl, når man er forelsket, men den bedste beskrivelse jeg kan give, er når man tænker på den anden person konstant og tænker at man virkelig ikke har lyst til at være foruden den anden person mere. At man har sommerfugle i maven konstant og flyver lidt rundt på en lyserød sky. Men hvordan det er for andre, er svært at besvare, men jeg tror godt du kan mærke det, når du er det:) 

Håber i finder ud af det, hvis det er det du vil :)

Hilsen 
Charlotteamalie
2013-11-15T22:02:17 1
Jesper
Hej Louise

Det lyder til at have været en spændene aften der åbnede op for noget nyt du ikke vidste om dig selv. Om du er forelsket kan jeg ikke svare på, det er der kun en som ved, og det er dig selv. Tænker du meget på ham? Smiler du når du ser ham? Er det trygheden? -Alle er jo vilde med trygheden i et forhold, det er jo grobunden. Alle sådan nogle ting kan du jo lægge mærke til :)
 Jeg ved ikke om du har hans nummer, men hvis du har er der jo ikke noget galt i at sende nogle hentydende spørgsmål om hans følelser.
 

At du ikke kunne få dig selv til at kysse ham er ikke helt unormalt når man ikke har prøvet det før, og slet ikke hvis man er nervøs for om han føler noget for dig eller at han bare har det 'sjovt'. Du kan ikke gøre noget forkert, og før eller siden kommer du jo til at kysse en dreng, men som så mange andre ting, er det helt i orden ikke at være klar til det.

Hvis han er forelsket i dig, bliver det nok ikke et problem for ham at skulle vise dig det i skolen eller andetsteds. Akavetheden kan du nok ikke slippe helt for, det her har jo åbnet op for mere end bare et venskab, og i skal begge finde ud af hvad i nu gør, og hvordan i vil agere overfor hinanden.

Hilsen
Jesper Holmegaard Jensen

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym