Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2013-11-14T14:19:58: 2

Brevkassespørgsmål

Ingen chance overhovedet...?


Hej! :-)

Jeg er en pige på 14 år, og jeg går på en stor skole.
Jeg tror, jeg er forelsket i en dreng fra min parallelklasse, og jeg mødte ham for et halvandet år siden, fordi jeg startede på den skole i 7. klasse. Men jeg har svært ved at komme i kontakt med ham, fordi han hele tiden er sammen med hans fodboldvenner og pigevenner, som han har kendt i rigtig lang tid. De kredser om ham i de fleste frikvarter, og jeg tør ikke gå hen og blande mig i samtalerne og såd'n noget. Jeg tror, jeg er den eneste der er vild med ham...

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg vil så gerne snakke med ham og blive gode venner med ham, og jeg har også skrevet til ham nogle gange, men det er altid mig der starter samtalerne, og jeg synes selv at det virker lidt kikset. Mine veninder siger at jeg skal prøve at hilse og snakke med ham, og det kan jeg også godt, og jeg prøver når jeg kan komme til det, men jeg ved heller ikke rigtig, hvad jeg skal sige til ham.

Når han tager billeder sammen med andre piger og krammer dem, ville jeg virkelig ønske, at det var mig der var en af de piger. Men det er jeg ikke, og jeg ved heller ikke hvordan jeg skal blive det. Er det for underligt at spørge om han vil være sammen en dag efter skole? Skal jeg bare kramme ham, når jeg møder ham på gangen i skolen, eller hvad?

Please, hjælp mig!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-15T00:48:23 1
Emilie
Hej Anonym,

Forelskelse er en dejlig ting, men kan samtidig også være møgforvirret. Drenge er jo heller ikke til at finde ud af, vel? ;-)

Det lyder til, at du har prøvet at tage initiativ til en samtale - altså ved han jo udmærket godt, at du eksisterer, som er første skridt! Jeg synes dine veninders råd er rigtig fine. Du kan sagtens hilse på ham, når du møder ham på gangen/supermarkedet etc. Så gør du også mere opmærksom på dig selv!

Jeg synes du skal springe ud i det - du har kendt ham i halvandet år - måske er han ligeså genert og har det som dig? Selvom man virker cool udadtil, kan man jo sagtens være genert når det kommer til kærligheden.
Hør ham ad, om han har lyst til at tilbringe en eftermiddag sammen med dig. I kan jo gå en tur i byen, se en film eller bare sidde og snakke. Hvad går han til i fritiden? Hvad vil han efter skolen? Har han nogle søskende? Hvad er hans yndlingsfilm? Der er mange ting du kan spørge ham om, så kom du bare i gang.
Det værste der kan ske er, at han måske ikke er interesseret i noget lige nu. Men det bliver du kun mere stærk og moden af. Igennem livet vil kærligheden gøre ondt, men pludselig står den rigtige dér. 

Al held og lykke med dig.

Mvh,
Emilie
2013-11-15T00:48:45 1
Karen
hej :) 

Jeg synes, at du kan starte nogle samtaler ansigt til ansigt, for så kan du danne dig et lidt mere personligt forhold med fyren, før du krammer ham ud af det blå eller spørger ham på en "date" efter skole. Ellers er det nogle gode idéer for at komme tættere på ham. 

Jeg synes godt at du kan prøve at komme ind i hans vennegruppe, måske via. pigevenner så får du også nogle veninder imens du prøver at lade fyren lærer dig af kende. 

Når man kan lide nogle, så skal man lægge noget arbejde i det. Så du får hans opmærksomhed og måske hans hjerte hen af vejen :) 

jeg håber at det kunne hjælpe dig lidt :) 

Kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym