Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-11-19T14:39:51: 1

Brevkassespørgsmål

Han svarer ikke?


Hej Brevkasse!

Jeg er en kvinde på 22 år, der har mødt en skøn mand i slut 20'erne efter, jeg er startet på universitetet. Han havde tilsyneladende udset sig mig fra dag ét, men jeg har talt med ham flere gange uden at kunne mærke det. Da der blev afholdt en fest på universitetet, faldt jeg i snak med ham, og pludselig kunne jeg mærke, der var noget. Vi brugte resten af aftenen sammen, og da kl blev fem om morgenen, og festen døde, fulgtes vi hjem derfra. Han var meget tøvende omkring, at vi skulle hjem sammen, men jeg pressede ham åbenbart, for vi endte hos ham og havde en skøn nat sammen. Jeg troede egentlig, det ville være slut dér, men han kontaktede mig allerede dagen efter og spurgte, om jeg havde det godt. Siden da har vi skrevet sammen hver eneste dag (han har typisk skrevet til mig hver gang, for at høre, om jeg havde haft en god dag etc), og vi har mødtes flere gange til diverse fester. Nogle gange tog vi hjem til ham, og en enkelt gang til mig, hvor vi bare lå og puttede hele natten uden sex. Jeg har aldrig oplevet en mand opføre sig på den måde, og blev selvfølgelig super glad for, at jeg havde fundet én, der ville have mere end min krop.

Jeg har talt med flere af hans venner, go de siger alle, at han bestemt ikke er en player, og er en super dejlig mand. Han fik tilsyneladende knust sit hjerte for 1,5 år siden, da han kæreste gik fra ham fordi, hun synes, de havde for lidt sex.

Nå, men nu er det altså sådan, at han endelig tog sig sammen og spurgte, om jeg ville med i biografen, og jeg sagde selvfølgelig ja. vi havde en hyggelig aften, men det var selvfølgelig noget andet at mødes bare os to og helt uden alkohol, mennesker og høj musik. Da vi skulle hjemad, lagde jeg op til noget ved at spørge "øh, hvad så nu?", men han forstod ingenting, og sagde bare "hvad mener du med det?", men jeg mumlede bare ét eller andet uforståeligt, og så fulgtes vi lidt ned af gaden, man da vi kom til et kryds, hvor vi skulle hver sin vej, var han meget insisterende på at tage hjem til sig selv, så det hele endte bare i et ret akavet kram, og så gik vi hver for sig. I løbet af hele aftenen havde han snakket løs om alt muligt irrelevant, så jeg går ud fra, han var meget nervøs, men jeg synes ikke selv, jeg ændrede addærd fra, når jeg er fuld til, da han mødte mig ædru.. Nu står jeg så bare i dén situation, at jeg ikke har hørt fra ham siden -4 dage-, og jeg har prøvet at bilde mig selv ind, at han nok havde travlt, eller var bange for at kontakte mig igen, så jeg mandede mig op (dét har jeg aldrig prøvet før!!) og skrev til ham i går aftes. Det var en ganske enkel besked, hvor jeg skrev tak for sidst, og at jeg håbede, han havde haft en god weekend osv, men jeg har stadig ikke hørt fra ham, og det ligner ham bare ikke!!

Hvad filan er der gået galt? Han har sagt til flere af sine venner, at han synes, jeg er fantastisk og, at han er helt på, men nu er der bare intet nyt fra vestfronten, og han svarer mig ikke. Kan det virkelig passe, at han mistede interessen på en enkelt aften, når han nu plejede at skrive til mig hele tiden? Vores aften gik jo fint, og vi snakkede helt normalt og hyggede os. Det var kun til sidst, det var lidt underligt.. Jeg har tilfældigvis fødselsdag i morgen, så han bliver jo NØDT til at skrive på et eller andet tidspunkt, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, at han muligvis har tænkt sig at droppe mig, men bare venter til, min fødselsdag er overstået.
Hvad sker der?


Jeg håber på et hurtigt svar, og tak for hjælpen.

Kh den forvirrede
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-22T12:11:33 1
Charlotte
Kære "Forvirret", 

Nu ved jeg ikke hvad status er med din fyr nu, men umiddelbart når jeg læser dit spørgsmål, tænker jeg at han uden tvivl virker som om han er meget interesseret i dig og nej jeg tror bestemt ikke at han har mistet interessen for dig. Men det jeg bidder mærke i, er at du siger at han er blevet meget såret af en eks kæreste. Min erfaring med dette er lidt, at hvis man er blevet meget såret af en eks, er der mange der bliver bange, når man igen får en person tæt på, fordi man frygter at man bliver såret igen. Uden at kende fyren eller dig, synes jeg det lyder til at han kan lide dig rigtig meget, måske lidt for meget;). Dét jeg tror der er sket, er at han måske har ladet sig rive med af stemningen, fordi han rigtig godt kan lide sig, men så efter at i sås sammen ædru, tror jeg det er gået op for ham, at i måske er på vej til noget mere seriøst, hvilket jeg tror skræmmer ham rigtig meget, fordi igen, han frygter at blive såret igen. Og at han nu føler at det hele er gået lidt for stærkt, til at han kan følge med og i stedet for at snakke med dig om det, reagerer han ved at ikke t svare dig. Hvilket han helt sikkert godt kan se, ikke er særlig smart, men ofte når man panikker lidt, reagerer man ikke altid rationelt. 

Det jeg tænker at du kan gøre, er at prøve at få snakket med ham om hvad det er der sker. Hvis du er ærlig og ligefrem, er det også lettere for ham at være det. Selvom det også er svært for dig, tænker jeg at du kan sende ham en sms, eller næste gang du ser ham, spørge ham om hvad det er der sker. Du kan sige, at du kan rigtig godt lide ham og du synes i har det sjovt sammen, men at du tænker lidt om han ikke gider dig længere, eller hvad det lige er der sker. Hvis du stiller et direkte spørgsmål, er det også lettere at få et direkte svar. Så jeg tror at den bedste løsning er at direkte få stillet ham det spørgsmål om der er noget bestemt der har gjort at han ikke har skrevet osv. Men selvfølgelig uden at spørge for anklagende eller surt, men mere bare undrende. Fordi du skal nok tænke på at dette kan være et ret sårbart emne for ham, så det skal ikke lyde som om du anklager ham, for at have gjort noget forkert :)

Håber meget at i finder ud af det, fordi han lyder som en god fyr


Mange hilsner 
Charlotteamalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

KAN IKKE VIL IKKE

Jeg er åbenbart blevet forelsket i en dreng men indeni hader jeg han lidt. Det er måske lidt hård...

Overtænker

Hej, hvor skal jeg starte…. Jeg skriver med en dreng som er super sød (har fælles venner med ham...

HJÆLP!

Kære brevkasse.Jeg er “vild” med en dreng fra min klasse men Inden i så hader jeg ham LIDT!Jeg...

Hvordan for man en dreng til at kunne lide en?

Jeg er lige skiftet skole og er den nye pige, og der er den her dreng der bare er død lækker. Jeg ...

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym