Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-11-23T12:27:52: 2

Brevkassespørgsmål

jeg er forelsket i den forkerte


jeg har nu været forelsket i den sammen i snart 2 år og jeg kan ikke få ham ud af hovedet. han er sød og sjov jeg snakker ikke så meget med ham men vi kan snakke problemet er at han ikke har følelser for mig:(

og min veninde er også vild med ham men han kan slet ikke tage hende

hvad skal jeg gøre hjælp det vil betyde meget <3
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-11-26T17:56:57 1
Charlotte
Kære "hende den nervøses", 

Da du ikke giver så mange deltajer i dit spørgsmål, kan jeg kun rådgive ud fra det du fortæller:)
Desværre forholder det sig jo sådan med følelser, at vi desværre ikke kan fremtvinge dem, hvis de ikke er der. Det er selvfølgelig hårdt for dig, at have været forelsket i den samme person i 2 år og at i har det godt sammen, men som du skriver, lyder det som om at du han allerede har fortalt ham at du har følelser for ham og han har svaret, at han ikke gengælder disse følelser? Er det rigtig forstået? Eller har du hørt det fra nogle andre af?
For hvis du har fortalt ham direkte at du har følelser for ham, men at han har svaret at han ikke har følelser for dig, ville jeg nok råde dig til at prøve at glemme ham, selvom det lyder rigtig hårdt umiddelbart. Eventuelt prøve at undgå at snakke så meget med ham mere og prøve at glemme ham lidt og måske forsøge at tænke på nogle andre fyre - "åbne" øjnene lidt mere og se om der ikke er nogle andre søde fyre, der kunne have interesse.:) 
Hvis du har hørt det fra andre af, kan det også være at det bare er noget han har sagt, fordi han ikke ville have at andre, eller at du, skulle vide det. Eller det kan være at han har sagt noget helt andet, end hvad du har hørt. Hvis dette er tilfældet, ville jeg, hvis du tør, råde dig til at måske forsøge at snakke med ham om det, eller hvis det er lettere, skrive en sms eller et brev til ham og fortælle ham at du synes han er sød. Hvis du ikke har mod på at fortælle ham at du er vild med ham, kan du forsøge at snakke lidt mere med ham og måske smile mere til ham og lære ham lidt bedre at kende. :) 

Håber du finder ud af det :)

Hilsen 
Charlotteamalie
2013-11-26T20:35:03 1
Camilla
Hej den nervøse

Hvis han ikke har følelser for dig, kan du jo ikke gøre så meget andet end at prøve på at glemme ham. Du kan jo i hvert fald ikke tvinge ham til at få følelser for dig. Jeg ved godt at det kan være svært at glemme en fyr, man er vild med, men det kommer helt af sig selv, når det går op for en, at følelserne ikke vil blive gengældt. Måske er han bare ikke klar til det med piger endnu. Så mit råd til dig er, at se om der ikke er en anden spænende fyr, du kunne blive glad for. Hvis du har svært ved at glemme ham du er forelsket i, kan det måske hjælpe dig, hvis du ikke har så meget kontakt med ham. Så kommer det helt automatisk. 
Jeg ved godt, at mit svar lyder lidt sørgeligt og kedeligt, men hvis i har kendt hinanden i to år, og han siger, at han ikke er forelsket i dig, tror jeg desværre ikke, at der er så meget du kan gøre. 

Jeg håber, at det kan hjælpe dig, selvom det er ærgerligt, at han ikke også bare er vild med dig. Held og lykke med det.

Med venlig hilsen
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym