Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-12-02T19:49:52: 2

Brevkassespørgsmål

hvad skal vi skrive om??


Hej TheLove,

En dreng (Jens) og jeg har skrevet sammen i en godt stykke tid nu omkring 4 måneder, vi skriver hjerter og søde til hinanden, men problemet er at vi ikke skriver ret meget andet end hvad vi laver og om vi syndes om vores nye pladser i klassen. 

Jeg ville så gerne have noget mere at skrive om ved bare ikke hvad.. 

Pls hjælp :)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-12-03T09:42:02 1
Laura

Hej med dig ! :)

Det virker til du er lidt glad for Jens, og det er jo kun godt! Når i skriver hvad i laver til hinanden, så prøv at spørge mere ind til det. Altså hvis han siger "jeg er sammen med en ven", så kan du skrive "hyggeligt, hvad laver i så?". Prøv at spørg mere ind til det han svare dig. Man kan skrive om rigtigt meget, bare ud fra "Hvad laver du". Spørg ham om han har haft en god weekend eller ligende. Det er ikke pinligt at spørge ind til det han svare dig, det kan jo sætte en samtale igang, og så ville i skrive om meget mere og lære hinanden bedre at kende. Han vil måske også begynde at spørge ind til dig. Vær ikke flov eller noget, bare spring ud i det, og spørg om det du har lyst til. Det er jeg sikker på han vil synes om :)

Håber du kunne bruge mit råd til noget.
Knus Laura

2013-12-09T13:00:13 1
Victoria

Hej,

Hvad med at spørge ham om, hvad han skal lave i weekenden, hjælp til lektier, spørg ind til at hans liv og hans familie osv.. :-) Jeg tror jo mere I skriver sammen og jo mere i lærer hinanden at kende, jo mere naturligt vil det virke at skrive sammen - og måske endda hænge ud sammen?! :-)

Held og lykke!

Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før."

- Anonym