Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2013-12-16T19:36:44: 1

Brevkassespørgsmål

Hvordan finder jeg ham??


Hej TheLove,

Jeg ved ikke om det er her jeg skal skrive, men jeg håber i kan hjælpe mig på en eller anden måde, for jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. 

Jeg mødte den her søde fyr i byen og vi snakkede lidt sammen. Mine veninder tog efter lidt tid hjem og jeg blev for at snakke lidt mere med ham. Jeg opdager at min veninde har fået min lejlighedsnøgle med sig og hun er taget hjem til sin kæreste. Jeg tager derfor med ham fyren og sover på hans hotelværelse. Vi ender med at hygge lidt og han var rigtig sød ved mig. Det blev dog rigtig akavet da alle hans venner (6-7 stykker) pludselig kom stormende ind af døren. De viste ikke jeg var gået med ham og syntes det hele var rigtig sjovt, og jeg kunne da heller ikke selv lade være med at grine selvom jeg lå der under dynen uden tøj på.
Efter hans venner var faldet i søvn lå han og kælede min arm, og mens han troede jeg sov kyssede han mig på panden. 

Jeg har virkelig haft svært ved at komme videre efter min eks, men der var bare noget over ham her jeg ikke kan glemme. Jeg var så lykkelig da jeg lå der i hotelsengen, selvom hele situationen var meget mærkelig, som taget ud af en film. 

Min eks er rigtig sød og jeg savner ham stadig til tider, men han ville aldrig have kysset mig på panden mens han troede jeg sov og han ville helst ikke at nogen viste noget om os. Vi går på samme skole og jeg syntes det var (og er) meget akavet at møde ham der.
Ham jeg mødte i byen er ikke typen jeg normalt falder for, men han var bare så sød ved mig og måden han kiggede på mig rørte bare noget i mig.

Problemet er bare at han er fra Norge og vi fik ikke udvekslet nummerer og jeg må indrømme at jeg ikke kender hans navn, så jeg kan ikke finde ham på facebook eller nogen andre steder. Han var meget opsat på at vi skulle mødes i byen den efterfølgende aften, men jeg kunne desværre ikke og han virkede oprigtigt ked af det og sagde "jeg kommer tilbage næste år!".
Jeg troede ikke jeg skulle føle sådan her det næste lange stykke tid efter min eks og jeg slog op. Samtidig er det en meget mærkelig følelse da jeg på den ene side føler jeg svæver på en lyserød sky og på den anden er i kulkælderen fordi jeg ved at jeg højst sandsynligt aldrig ser ham igen.

Tror i han kunne lide mig eller bare så mig som en mulighed for at få et ferie knald?
Tror i det vil være muligt at finde ham når jeg ikke ved noget om ham, andet end at han er fra Norge, hans navn starte med S, han snakkede om at han sejlede og hans ene ven hedder Anders?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-12-22T21:21:39 1
Michala
Kære Simonsen,

Jeg bliver desværre nødt til at skuffe dig. Chancerne for at finde ham er næsten ikke-eksisterende. Når du hverken har hans navn eller nummer, kan du ikke rigtig gøre noget.
Det eneste, du kan forsøge, er, at spørge på hotellet, men de vil højest sandsynligt ikke oplyse hans navn.

Prøv at lade være med at bruge din energi på at tænke mere på ham. Jeg ved, det er svært, men det er dumt at drømme om en fyr, man aldrig kommer til at møde igen.

Jeg håber, du finder ud af det.

Masser af juleknus herfra
Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Eks+veninde??

Hej læser, jeg er en pige på 13 I 2020 blev mig og min eks kæreste kærester, jeg havde inge...

Forelsket i min eks?

Jeg er SÅ bange for jeg er blevet forelsket i min ekskæreste! Han slog op på en ret ond måde hvo...

Min eks eller hans bedste ven?

Hej ungzone! Jeg er en pige på 11 år og min kæreste(som jeg rigtig godt kunne lide) har lige slå...

Forelskelse 2x

Hej brevkasse jeg er en pige på 11 år.Jeg har en kæreste MEGA lækker og sød, men jeg har også ...

Måske måske ikke forelsket i en af dine bedste veninde nyeste ex kæreste

Hej brevkasse jeg har en bedste ven der er kærester med en af mine bedste veninder de har næste li...

Vild med en dreng.

Jeg er mega vild med en dreng fra min klasse han er sød, pæn, god med mig og han tager altid fat p...

er han en player eller kan han bare lide mig????????

Hey ungzone. Min historie er måske lidt kompliceret eller mærkelig / ikke til at forstå problemet...

Drengen

Hey ungzoneSå der er den her dreng som bor 180 km væk fra mig har snakker med ham i ca. 1 år og F...

Forelsket i en fra min bror's klasse

hej ugezonejeg er en pige på 10 år der er blevet forelsket i en fra min bror's klasse jeg går i 4...

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym