Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2013-12-17T19:19:43: 2

Brevkassespørgsmål

Veninden og... Den anden veninde


Moin i æ Brevkasse!
Jeg er en 22 årig Økonomi-studerende, der er kommet lidt i tvivl.
Mit første spørgsmål er, at en pige fra klassen, lad os kalde hende X, er godt skåret - en flot og sød pige. Når vi sidder i samme gruppe, om det er skolearbejde eller om vi drikker øl, prikker hun altid til undertegnet med halv spydige kommentarer, eller 'Liker' opslag på FB som omhandler fx øgenavne omkring mig (ment som sjove opslag af vennerne) eller opslag der skal gøre "grin" med mig - igen, rent og skær spas...
Hun virker mere som en af drengene, men, så snart vi er i byen har jeg fanget hende i at sidde og kigge på mig, eller når vi snakker laver hun sex-reference og skynder sig at gå bagefter... Er der noget jeg har misforstået eller er denne frøken ude efter The D?

Derudover, har jeg en veninde tilbage fra folkeskolen som er kommet til at se brand godt ud... jeg har også selv forandret mig en del, kæmpe vægttab og en god trimmet krop.... Hun siger at jeg er stadig lige så sød som den gang, en rigtig god ven... hun vil gerne med ud og danse (Har gået til dans i mere end 5 år da jeg var yngre, så kan stadig!) hun griner og ler, siger jeg er hyggelig og sjov... sidst, forsøgte hun, for første gang, at tage et nyt samtale emne op da vi var i byen - nye toner... tyder det på noget?

Dette handler ikke om at spille på to heste, men undertegnet der er virkelig dårlig til at læse signaler fra Tjøsern'...
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-12-18T01:53:16 1
Emilie
Halløj Anonymen,

Du lader til at være en rigtig scoretrold. 
Det lader også til, at de begge to har hver sin måde at vise deres interesse for dig på. 

Dit spørgsmål er, om det tyder på noget - I would definitely say yes. 
Den eneste grund til at tvivle er måske grundet X's opførsel. Enten viser hun sin interesse ved at like gamle opslag, ved at gøre dig opmærksom på at hun er til stede. I så fald kan den anden være mulighed, at hun liker disse "øgenavne" for at gøre dig til grin - hvilket for mig i en alder af 22 år, ville virke besynderligt og umodent. 

Så svaret må være ja. Det tyder på noget. 

Al held og lykke med det & god jul.

Mvh,
Emilie.
2013-12-22T21:36:36 1
Michala
Hej med dig,

Pigerne kan helt sikkert godt lide dig, men om der ligger mere i det, er svært at vurdere ud fra det, du skriver.

At X driller dig, er nok et tegn på, at hun synes du er sød og sjov, men om hun direkte er interesseret i dig, er svært at vide. 
Det samme gælder for pigen fra folkeskolen. Det er tydeligt, at hun synes du er sød, men om hun ser dig som en ven eller noget mere er svært at vurdere.

Ud fra det du skriver, ser jeg ingen klare tegn på, at pigerne er vilde med dig, men jeg ser heller ingen tegn på, at de ikke er. Jeg synes, du skal se tiden an og se, hvad der sker.

Jeg håber, du kan bruge mit råd.


Masser af julehilsner
/Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym