Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2013-12-28T02:21:09: 2

Brevkassespørgsmål

Afvisende


Hejsa, håber i kan hjælpe, eller give et godt råd eller 2! 

Jeg mødte i starten af året en sød dreng på facebook der ansøgte mig fordi han sys jeg var pæn. Vi faldt så i snak, og han svarede altid med det samme, og efter len dag eller 2 sendte han mig hjerter. Pludselig svarede han aldrig og der gik som regel flere timer før han svarede. Jeg spurgte ham om han sys jeg var irriterende, men han svarede "nej da skat hvorfor det" jeg tror jo så han kan lide mig, men bang så slette han sin facebook. Jeg blir selvfølgelig lidt ked af det, for jeg kunne jo godt lide ham. Så er sidste uge opdager jeg en anden dreng med et billede af ham, og ansøger så denne nye dreng. Lige efter jeg ansøger ham aktivere min gamle "flirt" sin facebook igen. Jeg skriver så om det virkelig er ham på billederne, og det siger han det er. Han er bare stadig rigtig afvisende, og ved slet ikke hvad jeg skal gøre. Kan rigtig godt lide ham. Nogle råd? 

På forhånd tak!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2013-12-30T19:48:10 1
Camilla
Hej Ano

Det lyder ikke til, at han er ordentlig interesseret. Det behøver ikke at være fordi, han synes du er irriterende. Måske er han optaget af noget andet, eller måske har han bare ikke lige brug for at skrive med nogle piger lige i tiden. Det kan være svært at sige. Har du prøvet at spørge ham, hvorfor han er afvisende? Så kan du få et reelt svar, i stedet for at vi to sidder og gætter. Det lyder lidt mærkeligt, at han har flere profiler. Mit råd er, at du enten spørger ham, hvorfor han er afvisende, eller at du lader ham værre og ser, om han ikke skriver til dig på et tidspunkt igen. Måske gør han det, og måske hører du ikke så meget mere fra ham. I så fald må du finde en anden sød fyr at skrive med. 

Med venlig hilsen 
Camilla
2013-12-31T16:47:10 1
Emilie
Hej Ano,

Det lyder i mine ører meget mystisk. Du mødte drengen på Facebook, så jeg vil tro du aldrig har mødt ham i virkeligheden. Man kan sagtens blive glad for en dreng via nettet, der er rigtig mange der gør. Dog synes jeg det lyder meget mystisk, at han først virker meget interesseret og derefter afvisende.
Ligeledes er det mærkeligt, at han sletter sin Facebook. Ville han ikke have advaret dig ved enten at give dig hans nummer, hvis du virkelig betød noget? 

Måske har drengen fundet sig en kæreste eller måske er han ikke interesseret. Måske ved han ikke, hvad han selv vil - jeg synes du skal konfrontere ham med din usikkerhed og spørge ham, hvad der foregår. Det eneste du får ud af det, er sandheden.

Du siger du rigtig godt kan lide ham.. Du skal huske på, at der er rigtig mange fisk i havet og måske falder du for en sød gut en dag - ikke over Facebook, men i virkeligheden. Hvem ved? 

Jeg håber du kan bruge mit svar, ellers er du velkommen til at skrive igen.
Rigtig godt nytår,

Emilie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg brugte jeres råd, om at jeg skulle ses med ham, og det har vi gjort et par gange siden. Føler det kun går frem ad, tak for det"

- Anonym