Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-01-06T20:14:02: 2

Brevkassespørgsmål

Langdistanceforhold: Hvad gør jeg!?


Hej.

jeg var til nytårsaften med nogle venner, og nogle jeg slet ikke kendte. der var så denne her pige på 22 år, som jeg faldt i snak med og senere kyssede.

nogle dage efter tog jeg hjem til den person der holdte nytårsaften og drikke lidt, og jeg spurgte om hun ikke ville med, men det ville hun ikke. så var der en der spurgte om vi ikke kunne kører en lille tur, og hente en af vennerne, så det gjorde vi. da vi så holder udenfor huset kommer hun ud af døren, hende jeg er forelsket i.
vi kommer hjem til de andre og hygger og drikker lidt, vi sidder og flirter og ender med at kysse igen.
jeg fulgte hende hjem, og vi stod og kyssede 20 min.

der er bare det problem at hun går i skole i jylland, og jeg arbejder på sjælland. vi skriver sammen, og hun er hjemme hver weekend.

håber i vil hjælpe mig
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-01-08T08:42:11 1
Laura
Hej "F".

Det lyder til du har haft en dejlig ferie ! :) 
Hvis du spørg mig, synes jeg ikke det er noget problem at hun går i skole i jylland når hun er hjemme hver weekend. Jeg har selv en erfaringer med forhold hvor man kun ses i weekenden, og for mig var det ikke noget problem. Selvfølgelig ville det være rart hvis i kunne ses i hverdagen også, men hvis du er vild nok med hende, så tror jeg ikke det ville være noget problem.

Håber du kunne bruge mit svar til noget :)

Hilsen Laura Olesen 
2014-01-08T09:31:31 1
Victoria

Hej "F"

Langdistanceforhold kan godt lade sig gøre, hvis begge parter er bevidste og enige om, hvordan betingelserne er. Som kærester - og især nyforelskede - er det svært at skulle undvære hinanden i længere tid af gangen. Selvom det bliver bedre med tiden, synes jeg du skal være helt afklaret med, om du er parat til kun at have en "weekend-kæreste", inden du tager forholdet et skridt videre. Mit forslag: Just go for it :-) I kan jo altid besøge hinanden; en togtur til Jylland tager ikke mere end 2 timer!


Held og lykke!
Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym