Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-01-07T23:11:29: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i chefen


Kære Brevkasse,

Jeg står med et kæmpe dilemma. Jeg er blevet småforelsket i min chef, som dog er 10 år ældre end mig. Jeg bliver ofte længere på arbejde, for at få et lift hjem, som ender med et tur på bagsædet - hvis I forstår sådan en..... Han har kæreste men har sagt, at han til hver en tid vil forlade mig fremfor hende. Det er ikke bare et forhold, hvor vi knalder - vi har også været på dates, og han har flere gange været hjemme hos mig. Problemet er bare, at jeg snart skal på forretningsrejse i 4 måneder og derfor tør jeg ikke, at indlede et forhold.

Hvad skal jeg gøre?

Mvh. den bekymrede
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-01-08T08:51:24 1
Laura
Hej "Anonym".

I forhold til du skal på forretningsrejse i 4 måneder, synes jeg du skal vente med at indlede et forhold til ham før du kommer hjem. Når du er væk i 4 måneder har du mulighed for at finde ud af om du virkelig er vild med ham, eller om det bare er spændingen og trygheden i at have en at ses med. Jeg tror hurtigt du finder ud af hvad du vil, når du er væk så længe.
Du skal så også lige tænke på om der kan være nogle kompliceret ting ved at være kæreste med din chef og ved at han er 10 år ældre end dig? og om det er noget i ville kunne klare det. 
Du skriver du er småforelsket, derfor mener jeg du skal tænke det her rigtigt godt igennem.

Håber du kunne bruge mit svar til noget :) 
2014-01-08T09:41:07 1
Victoria

Hej,

Det er efter min mening aldrig en god idé at indlede et forhold til sin chef. På de fleste arbejdspladser er det faktisk ulovligt, og med god grund! I kan begge risikere at miste jeres job.
Udover det, er du jo faktisk den han har en affære med. Selvom han siger han til hver en tid vil forlade dig for sin kæreste, er det ikke sikkert du kan stole på det - hvis han også er forelsket i dig, hvorfor er han så stadig sammen med sin nuværende kæreste?

Jeg prøver ikke at tage modet fra dig, blot at være realistisk. Det er aldrig en god idé at indlede et forhold til en i et forhold; det ødelægger mere end det gavner, og du ender med at gøre en masse menensker kede af det - også selvom det ikke er din intention.

Jeg håber du har fået lidt klarhed - held og lykke!

Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym