Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-01-08T20:23:24: 2

Brevkassespørgsmål

Kan han lide mig?


Her for nylig har jeg mødt min bedste venindes bedste ven. Vi aftalte at tage til en fest sammen, fordi vi synes det kunne være rimelig hyggeligt og på dette tidspunkt, var der ingen intentioner om at være andet end bare venner. Så til denne her fest, fik vi en del at drikke og blev rimelig snaldret og så kyssede vi så, han fulgte mig hjem og gav mig også et farvelkys. Jeg kunne ikke forstå hvad der sådan rigtig var sket, men jeg havde en god fornemmelse i kroppen. Dagen efter tog jeg til Schweiz, og næste dag fik jeg en besked fra ham, hvor der stod om jeg var kommet godt frem. Vi skrev sammen næsten hele ferien og han spurgte mig også om jeg havde haft en god jul. Jeg havde også fødselsdag og sammen med min bedste veninde havde han hjulpet hende med at lave min gave og skrev til mig at den også var fra ham og han var bare glad for at kunne give en sød pige en gave. 

Efter jeg kom hjem så her for en uge siden tog mig, ham og min bedste veninde i biografen og sov hjemme hos mig bagefter, jeg synes stemningen var underlig, og jeg havde faktisk ikke haft en særlig fed oplevelse, så derfor valgte jeg og skrive til ham og spørge ham om det bare var mig der synes det havde været akavet, og det viste det sig så at det kun var mig der synes det. Vi skrev sammen et par timer og så gik jeg i seng. Næste dag sad jeg alene hjemme og så fjernsyn da han spørger mig om jeg har lyst til at han kom over og joinede mig med filmen, det sagde jeg så glædeligt ja tak til. Han kom og vi grinte, havde det sjovt og der var ingen akavet stemning, det kørte bare. Så da vi skulle i seng der kyssede vi og han lå og holdte mig tæt ind til ham bagefter. Næste morgen var det heller ikke spor akavet. Senere om aften skrev han så til mig, og så skrev vi et stykke tid. Han sagde bla han havde drømt om mig og ville fortælle mig noget akavet han havde oplevet. Jeg er gået hen og blevet ret vild med ham, men jeg har ingen ide om det er gengældt.. og jeg ved ikke om det er for tidligt og spørge ham hvor vi står. Min bedste veninde ved ikke vi har sovet sammen, og jeg er i tvivl om jeg burde sige det til hende? Håber virkelig i kan hjælpe mig...

Mvh den forvirrede
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-01-08T22:12:16 1
Michala

Hej Pernille,

Jeg synes bestemt, det virker til, at han er glad for dig. Ud fra det, du skriver, virker det til, at han ofte tager initiativ, og at han interesserer sig for dig.

Da det er din bedste venindes bedste ven, synes jeg uden tvivl, du skal fortælle hende det. Forhåbentlig synes hun bare, det er godt, at du er glad for ham, men du risikerer også, at hun ikke synes, I skal ses. I så fald synes jeg, du skal acceptere det, da det ellers risikerer at ødelægge noget mellem din veninde og dig. Men prøv at fortæl det til hende, som det er. Hvis hun synes, det er helt fint, at I ses, kan det jo også være, at hun kan tale lidt med ham om dig. Måske kan hun finde ud af, om han egentlig er vild med dig.

Du skriver ikke noget om, hvor lang tid I har kendt hinanden, men jeg synes, det virker som om, det er lidt tidligt at tage en snak om situationen. Prøv at lade tiden gå og se, hvad der sker. Bliv ved med at skrive med ham og ses med ham (hvis altså din veninde synes, det er okay), og vent og se, hvordan det udvikler sig.

Held og lykke og masser af hilsner,
Michala

2014-01-13T22:53:01 1
Line
Hej forvirrede!

Der er et eller andet helt forkert i mit hoved, hvis den her fyr ikke er bare en smule vild med dig. Han virker meget interesseret i dig, når han fortsætter med at kontakte dig og skrive søde ting til dig - og at han derudover også foreslår at komme over til dig og se en film. 

Det er okay at åbne op nu og spørge, om han er vild med dig. For det første sender han nogle signaler til dig, som man ikke gør til en, der bare er en ven. For det andet kysser I og hygger, når I er sammen, og det er heller ikke noget man gør med en, som bare er en ven. For det tredje, virker han MEGET interesseret. Du kan jo bare  fortælle ham, hvordan du har det, og så kan det være, han også åbner op for godteposen. 

Med hensyn til din veninde kan du sagtens fortælle hende, at I har sovet sammen. Hvis det udelukkende er venskab fra deres side af, så er der jo ingen problemer :)

- Line.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym