Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2014-01-09T20:20:57: 2

Brevkassespørgsmål

Venskab og forelskelse?


Hej TheLove :-)

For et par måneder valgte jeg at flytte skole og jeg var meget nervøs for hvordan det ville gå med den nye klasse - dog resulterede det i, at det hele faktisk blev meget bedre. Jeg blev endda rigtigt gode venner med en af drengene i min klasse, ja, man kan vel kalde ham en bedste ven for mig. Dog på samme tid som vi blev venner, begyndte jeg at syntes han var en lille smule mere sød end alle andre, som nu er end ud i en forelskelse. Vi snakker rigtigt tit i skolen, skriver rigtigt meget efter skole, snakker tit over skype og har været sammen en enkelt gang. Vi sidder tit lænet op af hinanden i skolen, nusser hinanden og vi kyssede hinanden første gang vi var sammen. Jeg vil SÅ gerne ham på den der kæreste-agtige måde, men jeg er ikk sikker på han vil? 

Jeg er i tvivl om hvordan man begynder at starte en samtale om det.. for jeg vil virkelig gerne snakke med ham om det, da jeg føler det er vigtigt at få snakket om. Jeg er bare bange for at jeg bliver en belastning eller at jeg gør noget forkert ved at spørge ham om det?

Hjælp mig.

- Anonym.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-01-13T18:29:40 1
Charlotte
Kære 'Anonym', 

Hvor er det dejligt at du er faldet godt til på den nye skole!
Det lyder som en rigtig sød fyr du har mødt, jeg kan desværre ikke læse hans tanker om hvad han synes om dig, men i forhold til hvad du skriver, synes jeg det virker som om at han også synes du er rigtig sød :)

Nu fortæller du at i har kysset første gang og umiddelbart vil jeg sige, at hvis man har kysset og i stadigvæk efter det kys, nusser og snakker rigtigt tit osv., så er jeg ret sikker på at der er noget imellem jer, både fra din side som du siger, men også fra hans. Jeg er ret sikker på at hvis han slet ikke havde nogen slags følelser for dig, så havde han forsøgt at tage lidt afstand fra dig, efter i kyssede. I forhold til hvad du skal gøre, synes jeg, når det nu stadig er så nyt som det er, du skal tage tingene stille og roligt, fordi at der er en chance for at du skræmmer ham lidt, hvis du lige pludselig bare spørger om hvad han vil. Somme tider har drenge ikke lige nået at tænke den tanke, så hurtigt som vi piger har tendens til og derfor ville jeg forslå at du måske næste gang i er sammen, hvor i nusser og/eller sidder sammen, forsøge at ligge op til at i skal kysse igen og se hvordan han ligesom 'svarer' på det. Og hvis han er med på den, kan du måske fortælle ham bagefter at du synes han er rigtig sød og se hvad han siger til det. Så er jeg sikker på at samtalen kommer helt af sig selv, når tiden er til det. På den måde kan du også ligesom give ham lidt plads til at sige til dig at han også synes du er rigtig sød måske og så kan i ligesom starte samtalen på den måde, så han ikke føler at han pludselig skal svare på en hel masse. Så hvis du tager det stille og roligt og går lidt forsigtigt til værks, så er jeg sikker på at det nok skal gå det hele! 

Held og lykke med det!

Hilsen,
Charlotteamalie 
2014-01-13T19:00:44 1
Michala

Hej du,

Det lyder da rigtig hyggeligt!

Jeg forstår godt, at du gerne vil tale med ham om det, så du kan få en afklaring og finde ud af, hvad han vil. Jeg synes helt bestemt, det er en rigtig god idé at tale om det, men jeg synes egentlig, du skal vente lidt. Ellers risikerer du at skræmme ham væk, hvis han føler, at det hele går for hurtigt.

Jeg synes derfor, du skal give det hele lidt tid. Fortsæt med at snakke og skrive med ham og lav nogle flere ting sammen med ham. Hvis I fortsætter med at kysse, når I ses, kan du efter et par gange spørge lidt ind til, hvad han lægger i det, og hvad det er, I har sammen.

Jeg håber, du kan bruge mit råd.


Masser af glade hilsner,
Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym