Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2014-01-13T21:42:41: 2014-01-23T23:33:25: 1

Brevkassespørgsmål

Forelsket og ufattelig genert


Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma som ingen rigtig forstår.

Som overskriften siger er jeg blevet forelsket, virkelig forelsket og han er den sødeste dreng havde aldrig forstillet mig at finde en der skulle være så sød, som rent faktisk viser bare en smule interesse i mig.

Jeg er selv rigtig genert, men det er mest overfor folk jeg ikke kender helt endnu, men når først jeg lære dem at kende, og synes om dem så jeg er rigtig åben.

Det skal lige siges vi går på samme efterskole, i samme klasse.

Men når det kommer til ham og hans generthed så er det helt overdrevet, har aldrig mødt en dreng der er så genert, og han er mere genert en mig, hvilket gør mig rigtig usikker i om han rent faktisk kan lide mig eller ikke. Han tør ikke rigtig og få øjenkontakt, smile til mig, snakke med mig, selvom vi tit er omkring hinanden da jeg snakker meget med hans bedste venner også, hvis det skulle ske vi får øjenkontakt trækker han lidt usikkert i ansigtet han smiler ikke mig kigger bare.
Jeg vil rigtig gerne prøve at få mere øjenkontakt med ham og smile til ham, men det virker så underligt at vente på han kigger hen mod en.

Folk spørgere mig hele tiden om vi har noget, og jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal svare fordi han ikke giver udtryk for noget, men alligevel skriver vi sammen nærmest dag og nat, der går kun få timer imellem vores samtaler slutter til der starter en ny. Hvis jeg prøver at skrive noget lignende at han er sød nok, sender han oftes bare to hjerter igen. Vi har været sammen et par gange både på skolen og derhjemme i ferien da vi bor i samme by, han er altid frisk på at være sammen når jeg tager mig sammen til at spørger ham, men han har spurgt mig engang om vi skulle være sammen ud af de 5 gange vi har været sammen, og der spurgte han kun fordi en af mine nære venner sagde til ham at han skulle.

Hvis jeg snakker med hans bedste venner omkring det, siger jeg de skal spørgere ham, men de siger han ikke rigtig siger noget og er rigtig ny og generet hvad angår piger og specielt mig.
Vi har været rigtig meget sammen i den her weekend uden at være alene, men vi har kunnet snakke sammen og ligge tæt da vi så film med 5 andre fra skolen.
( Det skal siges hele skolen ved vi skriver sammen, og vi står også på flirt væggen)
Men har tænkt mig at skrive om vi ikke skal lave noget på et tidspunkt, så han ligesom kan spørger mig om vi skal være sammen, da det altid er mig der tager initiativ til at være sammen og det irritere mig da det er ligeså svært for mig som det er for ham, og han viser interesse for mig ved at skrive til mig og kommentere ting han har set jeg har lavet i løbet af dage, han ofte starter samtalen og både skrive søde godnat og godmorgen beskeder. 

Når vi er sammen foregår det på hans værelse, hvor de ligger i en dobbelt seng, men jeg ligger i hans roomies seng hvor han ligger i hans egen, så mit spørgsmål er lidt hvordan jeg kan skaber mere kropskontakt uden det virker underligt eller bliver akavet.

Hans venner har sagt til mig at jeg bliver nød til at tage styringen lige i starten fordi han virkelig ikke tør, men jeg ved ikke hvordan man gør og er så bange for enten at blive afvist eller det bliver akavet for begge.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-01-18T16:01:26 1
Victoria
Hej,

Det lyder som om hans venner har en pointe - tag styringen, nu hvor han har det svært med den slags. Han kan ikke gøre for, at han er meget genert og akavet i den slags situationer, så måske ønsker han også du tager styringen. Hvis du ikke snart taget action, risikerer du at han mister interessen.

Lig dig ind til ham, snak med ham uopfordret, skriv til ham, og flirt med ham foran jeres venner. Så kan det være han indser, at du er meget åben omkring dine følelser for ham, og det burde gøre ham mere tryg ved situationen. 


Held og lykke! :-)
Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym