Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2014-01-15T20:25:19: 2014-01-23T23:36:43: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg er knust, hvordan kommer jeg videre


Jeg mødte en rigtig sød fyr som var min venindes ven, jeg blev forelsket i ham og han kunne også godt lide mig, men så fordi jeg ikke fortalte min veninde at vi havde set med hinanden alene så blev hun virkelig sur og det gik ud over mig og ham, for han sagde til mig at det så ville være det bedste for os alle 3 hvis vi bare var venner..... jeg var knust. Og jeg er stadig ked af det. Jeg kan godt se det er det bedste, men jeg er virkelig faldet for ham. Så jeg skrev en besked om at det kunne jeg ikke og det måtte slutte mellem os fuldstændig for jeg kunne ikke være hans ven. Han blev meget ked af det og prøvede og snakke mig til fornuft. Der gik et par dage før jeg skrev tilbage til ham hvor i jeg skrev at jeg havde taget en forkert beslutning, og gerne ville være hans ven. Men så her i Lørdags fortalte han mig også at han var bisexsuel og det gjorde mig bare endnu mere ked af det... jeg ved overhovedet ikke hvad jeg skal gøre. For jeg ved godt at det ikke kommer til at blive mig og ham længere, men jeg er SÅ ked af det... og jeg savner ham. Jeg savner det vi havde eller det vi havde kunne komme til og få måske.. for det lyste godt. Hvad ville i gøre? jeg har prøvet og slette hans beskeder, men jeg kan ikke få mig selv til det og jeg kan ikke sige til ham igen at jeg ikke kan være hans ven, for jeg kan heller ikke undvære ham... hvad skal jeg gøre...


Hilsen den fortabte
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-01-22T19:29:32 1
Camilla
Hej Bolette

Jeg kan godt forstå, at du er ked af det, og synes det er en rigtig træls situation. Men hvis han ikke vil være sammen med dig, kan du jo ikke gøre så meget andet end at prøve på at glemme ham og komme videre. 

Hvis du har sagt, at du er vild med ham, ved han jo hvordan du har det, og det er en god ting. Men det er ærgerligt at din veninde skal komme imellem jer. Du kunne også prøve at sige til din veninde, at du virkelig er vild med ham. Hvis hun ikke har følelser for ham, burde det jo ikke at være noget problem. Så er hun da ikke en særlig god veninde, hvis hun ikke vil lade jer være sammen. Men han skal jo selvfølgelig også ville det lige så meget som dig. Hvis du tror, at han vil være sammen med dig, hvis det er i orden med din veninde, synes jeg klart, at du skal tage en snak med hende. Det kan også være at ham fyren ikke vil det lige så meget som du vil, men det må du jo finde ud af. Og det at han er biseksuel, kan du jo ikke gøre så meget ved. Men at han er det, udelukker jo ikke at i kan være sammen. 

Snak med din veninde og ham fyren, så du kan blive afklaret med det hele.

Held og lykke med det!

Med venlig hilsen
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym