Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-01-15T21:07:11: 2014-01-23T23:16:08: 2

Brevkassespørgsmål

Hende, mig eller os begge?


Hejsa, jeg har et dilemma jeg ved ikke helt om i kan hjælpe men håber og jeg vil forsøge at beskrive siuationen så godt som jeg kan! Og forresten tak for hjælpen alle den andre gange!!! 

Nå men for at starte fra begyndelsen så er der den her dreng som jeg er rigtigt gode venner med vi hat ca. Kendt hinanden i et år men er først for at halvt år siden begyndt at snakke sammen. Jeg kan ret godt lide ham/er halv forelsket i ham. Han går i 9'ende og blir snart 16, jeg går i 8 og er 14 vi er sammen næsten hvert frikvarter og hygger os meget, sammen med vores to andre fælles venner som også er med i frikvarterende, han sidder oftes og nusser mig på ryggen og benene og kilder mig (er virkelig killesyg) han har en kærest, hun bor på Sjællands (vi bor selv i Jylland) så han ser hende ikke så ofte, og de har alt i alt ikke set hinanden mere end omkring 7 gange. 

I dag sad mig og min veninde så og arbejde med noget fysik i vores kantinen, og han kommer så gående forbi fordi han havde fri og skulle hjem, men han ville lige snakke lidt med os, han stiller sig bag ved mig og nusser mig på ryggen, men så begynder han at kille og i reaktion tager jeg min hånd om for at stoppe ham i det, og tager fat i hans hånd, og holder ved den for at sikrer mig han ikke begynder igen, da jeg var sikker på han ikke startede igen fjernede jeg min hånd igen men lod den ligge let stykke under armhulen så begynder han så at nusse den og det ender med at vi fletter fingre...jeg giver slip en gange, men det samme sker to gange mere i den tid han står bag mig, vi er ved et uheld kommet til at gøre det før, hvor vi bare har kigget underligt på hinanden, og han har sagt sagt "akavet" fordi han har kæresten på Sjælland, men den her gange sagde han ikke noget han snakkede bare videre med min veninde og jeg. 

-Jeg ved ikke om der er noget i det????
-men, det suger i maven når jeg tænker på det...?
-Men hvad med hans kæreste på Sjælland, er det ikke synd for hende hvis han andre rundt og fletter fingre med mig?
-Jeg er ret sikker på han ved jeg er vild med ham så gør han det bare for at gøre mig glad!?
-Eller har han også selv nogle følelser ind i det?
-Skal jeg bare glemme episoden og se om det sker igen og i så flad hvad skal jeg så gøre?

Jeg håber rigtigt meget på i kan hjælpe mig, selvom det måske nok er lidt svært !! :)
Knus den forvirrede!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-01-22T11:23:10 1
Charlotte
Kære "Forvirrede",

Det lyder desværre som en lidt svær situation du er i, fordi du er rigtig vild med en fyr, som også virker rigtig interesseret i dig, men som har en kæreste. Og det er desværre aldrig en sjov position at stå i :(

Men hvis jeg skal forsøge at besvare dine spørgsmål, så godt jeg kan, så vil jeg først sige, at det lyder til at der er noget i det, men fra at der er noget til at det kan blive til noget, det er der stor forskel på også især fordi han netop har en kæreste. Og jo jeg synes helt bestemt det er synd for hende, at han går rundt og fletter fingre med dig, det tror jeg alle ville blive kede, hvis de fandt ud af at ens kæreste gjorde det. Og om han har nogle følelser i det, det tør jeg ikke svare på, det kan sagtens ske, men det kan også sagtens være at han bare ser dig som en god veninde, det er meget svært at sige. 

Men tilbage til selve situationen, så mener jeg at du er nødt til at tænke på dig selv i denne situation og undgå at du bliver for involveret med en fyr, der måske ikke er interesseret og du ender med at blive såret. Så umiddelbart vil jeg forslå at du stopper med fletten fingre fra nu af, selvom jeg ved det er rigtig svært og du jo godt kan lide ham. 
Jeg ville forslå at næste gang i var ved at begynde at flette fingre, så stopper du og hvis der ikke lige er andre i nærheden, sige: "Jeg synes du er rigtig sød, men jeg ved du har en kæreste, så vi burde nok ikke gøre dette."
Fordi på den måde så gør du det også klart for ham, at du ikke er med på at være hans lille hemmelighed. Og min teori er så at hvis han virkelig er vild med dig, så vil han slå op med sin kæreste (hvis de alligevel ikke rigtigt ses?) og gå efter dig i stedet. Men hvis han ikke gør det, hvis han bare stopper med at kontakte dig, så er han tydeligvis ikke vild med dig. På den måde tror jeg du undgår at blive såret rigtig meget og jeg tror du skal huske at tænke på at hvis du viser ham at du er interesseret, men ikke vil noget imens han har en kæreste, så vil han også få respekt for dig, fordi du ligesom står fast i hvem du er:)
Og hvis han kommer og spørger dig, eller siger at han synes du virker kold, kan du jo bare være ærlig og sige, at du rigtig godt kan lide ham, men hvis han har en kæreste, så synes du ikke det er en god idé at i gør det. For hvis han nu er vild med dig, så er der jo ingen grund til at have en anden kæreste, så må han ligesom tage et valg. 

Jeg håber ikke du synes det lyder for hårdt, men samtidig vil jeg også bare nødigt se at du blev såret, så jeg synes virkelig du skal udvise at du ikke vil være hans 'andet valg'. :)

Mange gange held og lykke med det hele,

Mvh. 
Charlotte Amalie 


2014-01-22T19:54:36 1
Camilla
Hej den forvirrede

Jeg synes, at du skal prøve at høre ham, om han er vild med sin kæreste, for du synes det er lidt mærkeligt at han fletter fingre med dig, når han har hende - og så se hvad han siger til det. Altså du finder jo ikke ud af, om han er mere interesseret i dig, hvis du ikke spørger ham, hvordan han har det. Jo, jeg synes da, at det er synd for hans kæreste på Sjælland. Der er da ingen piger, der synes om at ens kæreste fletter fingre med andre piger. Jeg aner jo ikke hvad han tænker og føler - spørg ham. Han er den eneste der kan svare på alle dine spørgsmål. 

Held og lykke med det!

Med venlig hilsen
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym