Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2014-01-15T22:10:58: 2014-01-26T23:20:21: 1

Brevkassespørgsmål

Hvordan kommer jeg i kontakt med ham?


Hej brevkasse 

Jeg håber virkelig i kan hjælpe mig. Jeg tror jeg er gået hen og blevet vild med den her dreng på min skole. Vi var engang til fest sammen hvor vi kom til at sidde ved samme bord da vi spiste. Vi sad hele aftenen og smilte til hinanden, men mere blev det ikke til og jeg endte selvfølgelig med at dumme mig med en anden for at vise min eks, som selvfølgelig også var med, at han kunne rende mig (selvom jeg stadig var, og nok stadig er, vild med ham). 

Den sidste uge har jeg sat i skolens alrum og skrevet opgave med min gruppe og ham jeg tror jeg er blevet lidt vild med er kommet forbi hver dag og har kigget på mig. Ingen smil han har bare gået forbi, kigget og gået hen til sine venner, men også når han har stået sammen med dem har jeg set ham kigge på mig. Men i dag ændrede det sig, han gik forbi, kiggede, gik hen til sine venner og så så jeg ikke han kiggede på mig mere. Betyder det noget? Både at han har kigget alle de andre dage, men også at han ikke kiggede i dag. Og hvad kan jeg gøre for at komme til at snakke med ham og se om det kunne være noget? Er ret nervøs når det kommer til sådan noget, ved aldrig rigtig hvad jeg skal sige. 

På forhånd tak for svaret. :)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-01-22T19:37:42 1
Camilla
Hej Me

Jeg ved ikke om hans kiggen og ikke kiggen betyder noget. Det kan da godt lyde til, at han er lidt interesseret i dig og måske synes, at du er lidt spændende. Det eneste du kan gøre for at finde ud af det, er jo at tage kontakt til ham. Skriv til ham på facebook, hvis du ikke tør at gå hen til ham i virkeligheden. Så kan i starte med at skrive sammen der, og så kan du se om han stadig viser interesse. Så kan i lige så stille lære hinanden at kende. Du kan jo bare starte med at skrive til ham, at du har lagt mærke til ham og synes han ser sød ud, og så se hvad han siger til det. Det kan være at han har det på præcis samme måde, men heller ikke tør at tage kontakt til dig. I hvert fald er du jo nødt til at tage kontakt til ham på den ene eller anden måde, for at finde ud af om det er noget.

Held og lykke med det!

Med venlig hilsen
Camilla

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym