Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3696 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2014-01-17T15:51:06: 2014-01-28T00:40:03: 1

Brevkassespørgsmål

Hvordan kommer jeg i kontakt med min eks igen?


Hej Brevkasse og alle jer andre. 

Jeg har et spørgsmål jeg håber i kan svarer på:
Hvordan kommer jeg i snak med min eks?

Det er nu 5, snart 6, måneder siden vi slog op. I starten ignorerede vi hinanden totalt, han spurgte om vi havde lavet en fejl lidt efter vi slog op og jeg fortryder sådan at jeg ikke svarede anderledes end jeg gjorde. Jeg spurgte om han virkelig mente det og om det ikke bare var fordi det var dejligt at der var en når han havde brug for det og han svarede at han følte vi havde gjort det rigtige. Derefter ignorerede vi hinanden en måned til halvanden hvorefter jeg skrev til ham at jeg synes det var åndssvagt det vi havde gang i og at vi burde kunne hilse på hinanden, og det gik fint en 3 ugers tid og derefter begyndte vi igen at ignorer hinanden. 

Jeg vil så gerne at vi kan hilse på hinanden og at vi kan begynde at snakke sammen igen. Vi går på samme skole, vi er stadig venner på facebook og jeg ser ham engang imellem i byen, hvor vi dog også ignorer hinanden. Jeg er nok ikke rigtig kommet over ham, men jeg er også begyndt at interessere mig for andre fyre og er bare virkelig forvirret hele tiden. Jeg ved ikke om han er begyndt at se en anden, og hvis han er vil jeg selvfølgelig ikke prøve at ødelægge det, for jeg vil bare at han er glad. Da jeg skrev til ham at jeg synes vi var virkelig barnlige fordi vi ignorerede hinanden, skrev han at han ikke helt var kommet videre, men jeg kan ikke finde ud af om han gerne vil videre eller om der er håb. Men har i nogle råd og tips til hvordan jeg kan komme til at snakke med ham igen? Synes jeg har prøvet at sige til ham at jeg savner ham og at jeg heller ikke er kommet videre. 

Råd til at komme i kontakt med ham igen ville virkelig være dejligt.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-01-22T15:19:19 1
Victoria

Hej,

Det lyder på mig som om din kæreste har brug for tid.. Som han skriver, er han ikke kommet helt videre, og der er nærmest ikke en værre følelse, end at se sin ekskæreste i byen eller på skolen, hvis man stadig har følelser i klemme. Jeg synes du bør respektere hans ønske om at holde lav profil, og muligvis kontakte ham igen om et par måneder, når det hele ikke stadig er så "nyt". Som du selv siger; du er begyndt at kigge efter andre fyre, men det er ikke sikkert han er kommet så langt endnu.. :-)

Hvem ved, måske kontakter han dig, når han er klar til det.

Held og lykke!
Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym