Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-01-29T01:17:03: 2014-02-09T16:45:01: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan glemmer jeg ham?


Hej TheLove og alle jer andre :)

Jeg bliver snart tosset og jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre mere. Jeg tænker på min eks konstant og det eneste folk siger er enten at han er en idiot, at jeg skal kommer over ham eller at jeg skal give ham plads. Jeg savner ham konstant og det eneste der er at gøre er at glemme ham, så det prøver jeg. Jeg er så desperat for at glemme ham og give ham plads, at jeg har valgt at tage i udenlandspraktik i et halvt år på den anden siden af jorden. Det vil sige et halvt år uden mine venner og familie, bare for at forsøge at glemme ham og give ham lidt plads (vi støder normalt på hinanden flere gange om ugen). Det går mig rigtig meget på at han skal fylde så meget i mit hoved og hver gang jeg tænker på ham kan jeg mærke mit hjerte knuses om og om igen og jeg er lige ved at begynde at græde, og jeg græder stort set mig selv i søvn hver aften.
Hvad kan jeg gøre for at komme videre. Jeg prøver at være sammen med min bedste veninde så ofte jeg kan, jeg går tit i byen og har da også været sammen med tre efter min eks, men det har kun været for en enkelt aften og det eneste jeg kan tænke på imens er min eks. Med den ene var det dog lidt anderledes, jeg mindes ikke jeg tænke på min eks, men han var kun på ferie i Danmark og chancen for jeg støder på ham igen er ikke eksisterende, desværre. :(
Jeg har nu prøvet at komme videre i et halvt år, som i kan høre uden held. Jeg kan ikke finde ud af om han er kommet videre, men jeg er ligesom bare nødt til det når der ikke sker mere end at vi smiler høfligt når vi går forbi hinanden. :( hvad kan jeg mere gøre? Det styrer hele mit liv og det eneste jeg tænker på er hvordan jeg ser ud, hvis vi nu skulle støde på hinanden, og hvordan jeg bedst undgår at møde ham på gangene eller i kantinen.

På forhånd tak for svaret, det er skønt i gider tage jer tid til at hjælpe andre. :)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-02-09T09:53:36 1
Charlotte
Hej,

Nogen gange er der bare en ex-kæreste der brænder sig fast og som sidder der på hjernen og forstyrrer ens liv, så man føler at man næsten ikke kan fungere i et normalt liv. Jeg har selv prøvet det! Den eneste mulighed man har, er at prøve at glemme - og det er ikke verdens nemmeste opgave. Nogen gange må man bare starte på en frisk og selv om det kommer til at blive hårdt fordi du kommer til at savne din familie, så tror jeg det kan være rigtig godt for dig at komme væk fra det hele i et halvt års tid. Man har brug for at lægge det hele bag sig og komme videre i sit liv, og det kan være rigtig svært hvis man hele tiden støder ind i ham. Jeg kan i hvert fald sige at det hjalp for mig. Jeg valgte så bare at gå på skole et andet sted i landet - men udlandet er da helt sikkert også godt. Du kommer ud og oplever noget nyt, møder nye venner og får sikkert så travlt på "arbejde" at du har nemmere ved at glemme. Jeg tror det bliver en god mulighed for dig - så spring ud i det med åbent sind og husk at skype findes så du kan snakke med dem der hjemme du ikke vil glemme ;)

Held og lykke fra
Charlotte
2014-02-09T16:22:23 1
Rikke

Kære Den desperate.

Du skal tage din mobil, lige nu og ringe til din bedste veninde. Du skal sige til hende, at du ikke kan glemme din eks og derfor skal i lave en hel dag der hedder "glem min eks". I skal brænde alle de billeder du har af ham og dig, slette billeder fra computeren, snakke om ham og dig (helst alt det negative), se tøssefilm, spise en masse is. For lige nu prøver du at glemme ham, ved at lade vær at snakke om ham, eller tænke på ham. Dette har tydeligvis ikke hjulpet. Derfor trænger du til en dag, hvor du kan få snakket ud og få ham ud af systemet.

Hvad det angår andre fyre, er det vigtigt at du ikke begynder på noget, før du er helt klar. Jeg kender det selv, da jeg havde en drenge pause et halvt år, da min eks og jeg slog op. Så giv dig god tid, til at komme over ham og få holdt en kom videre dag.

Håber du kunne bruge mit svar!

Kærlig Hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"(...) Først vil jeg gerne sige tak fordi i findes! I har hjulpet mig meget allerede!! "

- Anonym