Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3298 spørgsmål og givet 5712 svar de sidste 11 år
2014-02-03T19:34:15: 2014-02-10T21:55:28: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg vil gerne gøre noget ved det!


Hej TheLove..!
Jeg vil gerne starte med at fortælle jer lidt om mig selv,: Jeg er en pige på 13 snart 14 år. Jeg er en smule genert, og så vil jeg bare vildt gerne havde en kæreste. Jeg er jo i en lidt vanskelig alder lige for tiden. Men nu skal jeg nok fortælle om min historie.

Her sidste år, efter sommerferien startede der en ny dreng i min klasse, jeg snakkede ikke så meget med ham i starten, det gør jeg lidt mere nu. Men jeg synes han så rigtig sød ud og sådan, men jeg kendte ham ikke så godt, så han var bare en ny dreng. Så efter noget tid havde jeg lært ham bedre at kende, og var begyndt at kunne lide ham lidt. Jeg synes bare det er lidt svært, fordi min rigtig gode veninde, som jeg aldrig kunne finde på at såre, er totalt vild med ham. Desværre er hun heller ikke så god til at gøre noget ved det, så han ved ikke at er vilde med ham.

Jeg har det bare lidt svært ved det, for jeg vil gerne gøre noget så han måske lagde lidt mere mærke til mig, men hvordan?

Please vær sød og komme med nogle gode råd..!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-02-05T09:17:56 1
Victoria

Hej "Den håbeløse romantiker",

Først vil jeg lige starte med at pointere, at du kun er knap 14 år - en kæreste haster ikke, og det er ikke et område jeg ville foreslå at skynde på. Man skal ikke have en kæreste bare for at have en, men fordi man møder et menneske, som vækker nogle følelser i én; og den slags kommer ofte uventet :-) Jeg synes du skal lade "den helt store kærlighed" komme til dig, og ikke tænke alt for meget over det. Ja, det er skønt at have en kæreste, men ligeså skønt at være single. Det finder du ud af, når du har stået i begge lejre :-)

Hvis du vil have dit crush til at ligge mere mærke til dig, skal du opbygge et nært venskab til ham. Gør dig bemærket ved smil og øjenkontakt, og måske lidt fysisk kontakt, hvis han er til det? :-) Bare sørg for du har afklaret det med din veninde først! Et venskab er ikke værd at miste over en dreng - som ingen af jer tilmed lader til at kende særlig godt. Hvis din veninde er OK med du prøver, er det jo fint. Omvendt, hvis hun siger nej, må du respektere det.

Håber det hjalp dig lidt!

Mvh VicRic

2014-02-10T15:02:18 1
Rikke

Kære Den håbløse romantiker!

Hvis du gerne vil have hans opmærksomhed, så snak med ham. Du kan til at starte med spørger lidt ind til skolen. Derefter kunne du spørger om han går til noget sport eller andre ting. Måske har du hørt om noget, han interesserer sig for. Så til at starte med, kan du begynde at snakke med ham, derefter kunne du overveje om du ville invitere ham hjem. Men det er altid en god ide, hvis du gerne vil have kontakt med ham, at snakke med ham først.

og så et tøsseråd: sørg for at han ligge mærke til de ting ved dig, du kan lide. hvis du har et flot smil, smil til drengen. Hvis du har nogle flotte øjne, blink lidt til ham. Sørg altid for, at det du syntes bedst om, ved dig selv, er i fokus.

Held og Lykke med fyren. Håber du kunne bruge mit svar.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

svømmer jeg i romantik?

hej unzoneee..jeg har et problem, øhm så jeg har haft noget med en før som droppede mig for en an...

Kan en 11 og 18 årig være sammen

Jeg er blevet forelsket i en 18 årig og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for det virker også til a...

Drenge problemer

Hej ungzone.Jeg har lige to ting der bare skal ud.1. Efter sommerferien fik vi nye klasser. En af dr...

efterskole forelskese

hej jeg går på efter skole for andet år jeg har været i forelske i den her dreng i over et ...

Forelsket i en dreng fra min klasse

Køre brevkasseJeg er forelsket i en dreng fra min klasse, han er rigtig sød, en dag legede vi S,P ...

Forelsket men ved ik om hun ka lide mig

Hej BrevkasseJeg er en dreng på 13 år fra Odder. Jeg skriver meget med en pige som jeg er blevet l...

Bi eller ik bi?

Okay så jeg er ik sikker på om jeg er bi. Piger er mere tiltrækkende og jeg kan godt se mig selv ...

Forelsket i en dreng

Jeg er en pige der er forelsket i en dreng! Han er så sød, men jeg ved ikke om han kan lide mig. V...

Hvorfor er drenge kun til lave piger?

Hej brevkasse!Jeg er en pige på 15 år, jeg er 1.73 høj! Jeg hører hele tiden at drenge beds...

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym