Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-02-03T19:34:15: 2014-02-10T21:55:28: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg vil gerne gøre noget ved det!


Hej TheLove..!
Jeg vil gerne starte med at fortælle jer lidt om mig selv,: Jeg er en pige på 13 snart 14 år. Jeg er en smule genert, og så vil jeg bare vildt gerne havde en kæreste. Jeg er jo i en lidt vanskelig alder lige for tiden. Men nu skal jeg nok fortælle om min historie.

Her sidste år, efter sommerferien startede der en ny dreng i min klasse, jeg snakkede ikke så meget med ham i starten, det gør jeg lidt mere nu. Men jeg synes han så rigtig sød ud og sådan, men jeg kendte ham ikke så godt, så han var bare en ny dreng. Så efter noget tid havde jeg lært ham bedre at kende, og var begyndt at kunne lide ham lidt. Jeg synes bare det er lidt svært, fordi min rigtig gode veninde, som jeg aldrig kunne finde på at såre, er totalt vild med ham. Desværre er hun heller ikke så god til at gøre noget ved det, så han ved ikke at er vilde med ham.

Jeg har det bare lidt svært ved det, for jeg vil gerne gøre noget så han måske lagde lidt mere mærke til mig, men hvordan?

Please vær sød og komme med nogle gode råd..!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-02-05T09:17:56 1
Victoria

Hej "Den håbeløse romantiker",

Først vil jeg lige starte med at pointere, at du kun er knap 14 år - en kæreste haster ikke, og det er ikke et område jeg ville foreslå at skynde på. Man skal ikke have en kæreste bare for at have en, men fordi man møder et menneske, som vækker nogle følelser i én; og den slags kommer ofte uventet :-) Jeg synes du skal lade "den helt store kærlighed" komme til dig, og ikke tænke alt for meget over det. Ja, det er skønt at have en kæreste, men ligeså skønt at være single. Det finder du ud af, når du har stået i begge lejre :-)

Hvis du vil have dit crush til at ligge mere mærke til dig, skal du opbygge et nært venskab til ham. Gør dig bemærket ved smil og øjenkontakt, og måske lidt fysisk kontakt, hvis han er til det? :-) Bare sørg for du har afklaret det med din veninde først! Et venskab er ikke værd at miste over en dreng - som ingen af jer tilmed lader til at kende særlig godt. Hvis din veninde er OK med du prøver, er det jo fint. Omvendt, hvis hun siger nej, må du respektere det.

Håber det hjalp dig lidt!

Mvh VicRic

2014-02-10T15:02:18 1
Rikke

Kære Den håbløse romantiker!

Hvis du gerne vil have hans opmærksomhed, så snak med ham. Du kan til at starte med spørger lidt ind til skolen. Derefter kunne du spørger om han går til noget sport eller andre ting. Måske har du hørt om noget, han interesserer sig for. Så til at starte med, kan du begynde at snakke med ham, derefter kunne du overveje om du ville invitere ham hjem. Men det er altid en god ide, hvis du gerne vil have kontakt med ham, at snakke med ham først.

og så et tøsseråd: sørg for at han ligge mærke til de ting ved dig, du kan lide. hvis du har et flot smil, smil til drengen. Hvis du har nogle flotte øjne, blink lidt til ham. Sørg altid for, at det du syntes bedst om, ved dig selv, er i fokus.

Held og Lykke med fyren. Håber du kunne bruge mit svar.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

KAN IKKE VIL IKKE

Jeg er åbenbart blevet forelsket i en dreng men indeni hader jeg han lidt. Det er måske lidt hård...

Overtænker

Hej, hvor skal jeg starte…. Jeg skriver med en dreng som er super sød (har fælles venner med ham...

HJÆLP!

Kære brevkasse.Jeg er “vild” med en dreng fra min klasse men Inden i så hader jeg ham LIDT!Jeg...

Hvordan for man en dreng til at kunne lide en?

Jeg er lige skiftet skole og er den nye pige, og der er den her dreng der bare er død lækker. Jeg ...

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym