Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2014-02-10T14:49:14: 2014-02-12T20:48:13: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?


Hej TheLove brevkasse,

Jeg er en pige på 14 år, som har et SMS forhold, med en fyr som er på samme alder som mig.
Vi har begge ikke rart meget fritid, og vi bor langt væk fra hinanden. Vi kender hinanden gennem musikken, fordi vi begge går i garden. Vi mødes et par gange om året, når vi er til konkurrencer og sådan noget. Jeg har skrevet og skypet meget med ham i ca. 2 år, og vi kan begge to godt lide hinanden. 

Vi har vores op og ned ture, men finder altid sammen igen.
Det er bare så svært når man går i et garden, at være i et forhold med en fra et andet garden.
Jeg tænker meget over det, men ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre?
Jeg vil jo også gerne ses med ham.

Please vær sød og hjælp mig!
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-02-11T12:15:33 1
Charlotte
Kære "Anonym", 

Det lyder som om du er ret glad for denne fyr og to år er lang tid at i har snakket sammen. Men nu siger du at i begge to ikke har ret meget fritid, men samtidig siger du også at du rigtigt gerne vil se ham. Hvad med at prøve at forslå ham om i skulle mødes, dette kunne eventuelt være en weekend, hjemme hos dig, eller hjemme hos ham. Tror du ikke det ville være muligt at få det op at stå? På den måde kunne i også se om i også virkelig havde kemien, når i snakkede sammen ansigt til ansigt og ikke kun på SMS, eller om det måske bare skulle være et venskab. Du kan jo prøve at spørge dine forældre om hvordan de ville have det med at han kom på besøg en weekend, eller at du tog hjem til ham en weekend. Selvom at i begge har travlt, kunne i måske prøve at få det til at passe sammen, men jeg synes du skal starte ud med at forslå ham om i ikke kan ses en dag og så tage den derfra. :)

Håber det kan bruges til noget, ellers er du meget velkommen til at sende mig en besked eller skrive ind igen :)

Mvh. 
Charlotteamalie
2014-02-11T20:11:21 1
Michala
Hej du,

Det lyder da rigtig hyggeligt, at du har fundet en sød fyr at skrive med. Jeg synes bare du skal kaste dig ud i det og foreslå ham, om I ikke skal mødes en dag.
Jeg kan ikke se, hvorfor det er et problem, at I er i garden sammen. Jeg synes tværtimod, det er en fordel, for det betyder jo, at I har en fælles interesse (og måske nogle fælles venner?). Det kan gøre det lettere, når I mødes, for så kan I altid starte med at tale om musikken, hvis I ikke helt ved, hvordan I skal få samtalen i gang. 

Som sagt - kast dig ud i det!
Jeg ønsker dig held og lykke.

Masser af knus herfra
/Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym