Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-02-18T23:27:46: 2014-03-04T20:45:41: 1

Brevkassespørgsmål

Hun er skøn, jeg er fuld


Hva så TheLove

Okay. Skide sød pige på semestret under mit, sker meget sjældent, at der er en, der tikker så mange bokse. Fregner, flot hår, sødt smil. Og fucked up på den gode måde.

Ser hende kun kort på skolen omringet af veninder og til fredagsbar, hvor jeg har for vane at drikke mig meget fuld meget hurtigt og sige og skrive ting, jeg ikke burde. Ansøgte hende på face i en brandert efter fredagsbar, skrev ting - var generelt akavet. Dårlig start.

Hvordan hulen får jeg snakket med hende i en tilstand, hvor min ånde ikke er brandfarlig, uden det virker akavet?

På forhånd tjak
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-03-03T19:52:53 1
Michala
Hej Visak,

Det er selvfølgelig ærgerligt at starte ud med at skrive akavede beskeder, men måske synes pigen ikke, at det er lige så akavet, som du synes. Du kan sikkert godt rette op på det. 

Jeg synes egentlig bare, du skal tage mod til dig og prøve at tale med hende.  Smil og sig hej til hende, når du ser hende på skolen og forsøg at komme i snak med hende - måske på et tidspunkt hvor hun ikke er omringet af veninder. Det kan godt være en smule akavet og mærkeligt i starten, men de fleste piger vil bare blive glade, når en dreng viser interesse for dem. 

Hvis pigen tit er i strandbaren er det jo også et oplagt tidspunkt at tale med hende. Forsøg at holde lidt igen med alkoholen, så du undgår en akavet situation igen, og kast dig så ud i det.

Jeg krydser mine fingre for dig.

De bedste hilsner herfra
/Michala 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym