Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3484 spørgsmål og givet 6006 svar de sidste 12 år
2014-02-20T23:45:18: 2014-03-08T03:21:36: 1

Brevkassespørgsmål

Er det forkert at have sex med ham første gang?


Hej TheLove, 
Jeg har noget jeg er rigtig meget i tvivl om, om det er det rigtige..

Altså for 2 år siden nu, mødte jeg en rigtig sød fyr (M) via. min anden drenge ven (A), som jeg havde følelser for på dette tidspunkt (ikke længere). M og jeg havde ikke set hinanden før, og første gang vi ser hinanden i virkeligheden, er faktisk hjemme ved ham..

Jeg finder så skjult ud af, at han er forelsket i mig, M, men på det tidspunkt er jeg fuldstændig væk i A

Selvom jeg har følelserne for den anden dreng, A, så glemmer jeg ikke M alligevel, og han bliver hurtigt min "bedste ven" som jeg kan fortælle alt til.

Men det er så her det går lidt galt.. Ud af det blå mister jeg fuldstændig kontakten til M. Vi skriver næsten aldrig på dette tidspunkt. A prøver jeg at glemme, da jeg ikke vil "få" ham. Så det hele kørte bare nedad og jeg snakkede næsten ikke med nogen af dem i 10 hele måneder. Det var rigtig hårdt og jeg gik helt i panik indvendig, psykisk havde jeg rigtig svært ved at klare det.. Men det er vel 'bare' forelskelse... Jeg sagde til M flere gange at jeg savnede ham og han skulle indse hvor meget han betød for mig, men ærligt, det var ligesom om han var ligeglad eller ikke rigtig lagde noget i det. (Skal siges vi begge er generte og jeg skal virkelig give mig selv 10 spark i røven for at skrive til ham)

Men så her er for lidt tid siden snakkede jeg med dem begge igen. M og jeg har fået det til at køre igen, selvom vi er generte. Men over chat, så er det ligesom om at vi har snakket sammen hele tiden. Ingen af os har ændret sig på "sex" punkter overhovedet. Det var vildt mærkeligt, for ærligt, jeg troede aldrig nogensinde det blev det samme igen, ALDRIG.

Mit hjerte blev virkelig knust, da han bare var ligeglad og ikke tog noget til sig. I mellem tiden har M haft to kærester, og den ene startede op som bolleven (hende han havde længst tid).
Jeg ved ikke om det er de to pigekærester, der har lagt noget i mellem ham og mig, så vi ikke har snakket sammen, men han er single nu og det kører faktisk bare. Eller det går fremad efter det store 'hul', som det virkelig har været for mig.

Men vi er kommet rigtig godt på sporet igen og vi har altid gerne ville have sex sammen (noget vi altid har snakket om og faktisk også lovet hinanden). Men altså, han har spurgt mig om jeg vil være hans bolleven.. Og jeg har følelser for ham, og har jeg også haft i alt den tid jeg savnede ham. Han er en dreng der virkelig har haft såret mig, men omvendt så er han også den jeg stoler allermest på. Jeg elsker ham virkelig. Og om ikke så længe (ved jeg) at han spørger om vi skal være sammen og sove sammen. Jeg ved godt hvad der kommer til at ske, og det vil jeg også helt vildt gerne!! Jeg er virkelig liderlig og med ham tror jeg bare det ville være det dejligste.

"Problemet" er bare, at jeg er jomfru. Han har knaldet 3 piger. Men det gør mig ikke så meget. Jeg ved nu bare ikke om jeg bare er en brik.. Nu jeg gerne vil? Jeg kan ikke gennemskue om han mener det, eller om han bare vil have sex. Et eller andet sted tror jeg virkelig han mener det og ikke vil fucke noget op overhovedet, for jeg ved at jeg også har betydet noget for ham. Han har jo også kunnet lide mig.

Lige nu ved jeg ikke helt om jeg skal tage chancen, tage hjem til ham og hygge med ham. Ingen tvivl om at jeg vil få 10 gange flere følelser for ham, men så vil han måske også finde sine frem igen. Ligesom han gjorde ved sin tidligere bolleven (som derefter blev kæreste).

- Er dette forkert? Er det dumt af mig, selvom han har såret mig som han har? Jeg glemte ikke ham, men han var der ikke helt for mig. Alligevel så tror jeg bare han har haft så meget andet i hovedet. Jeg holder virkelig af den dreng, så kan ikke "glemme" ham (det har jeg prøvet nok gange nu)..

(I dag snakker jeg også fantastisk med A igen, men det er som venner og det bliver aldrig andet)

-E
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-03-06T10:59:32 1
Rikke

Kære E,

Jeg syntes det er en rigtig dårlig ide, at gå i seng med din ven så hurtigt. Jeg syntes du skal vente, til du har fundet ud af om han vil mere. For hvis han bare vil være bollevenner og du vil mere, bliver du såret.

Du skriver at han kom sammen med hans anden bolleven og det forhold varet længe. Men derfor syntes jeg ikke du skal gøre det E. Du er ikke hende og bare fordi de kom sammen på den måde, betyder det ikke i vil komme sammen sådan. Så lad vær at gå i seng med ham så hurtigt! Du kan meget hurtigt få nogle følelser for ham, som han ikke gengælder. Desuden hvis han virkeligt kunne lide dig og ville noget mere med dig, havde han ikke spurgt om i skulle være bollevenner. Men ville have inviterede dig ud eller sådan noget.

Så kære E, for din egen skyld syntes jeg du skal vente. Du skal ikke g i seng med ham, fordi der måske er en lille chance for at han vil udvikle følelser. Spørg ham hvad han vil i stedet. For det andet, tror jeg du vil komme til at fortryde.

Jeg håber virkeligt du kan bruge mit svar! Hvis der er andet, er du meget velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Rikke 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Er jeg syg eller forelsket?

Hej brevkassenJeg var for et dage siden til klassefest, også deltagende var en rigtig sød fyr fra ...

kysset med hans ven

hejjeg er lige startet på gymnasiet og jeg er så glad for det. jeg går i klasse med en rigtig sø...

Forelskelse

Hej. Jeg er forelsket. Jeg går i gymnasiet i 2.G og hende jeg er forelsket i går i min klasse. Jer...

Hvad gør man hvis man stadigvæk er forelsket i ens ekskæreste og han sagde han ville komme tilbage, men nu har fået en ny kæreste?

Mig og min kæreste slog op for ca 3 måneder siden og har haft det svært lige siden. Han sagde han...

er det ulykkelig kærlighed? er han værd at vente på?

hej jeg skriver i despiration fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gørejeg kender den her fyr, som...

knust..

hej brevkassen, okay så det bliver en lang knusene historie;(jeg begyndte at snakke med en dreng i ...

2 fyre

Hej Jeg har seriøst brug for et råd, jeg kender de her 2 drenge, som begge to gerne vil have ...

Jeg crusher på en ældre fyr. Hjælp!

HejsaJeg har kendt den her fyr i 3 år. Han er ikke ligefrem hot eller noget men han er lige min typ...

Hun siger hun har brug for tid pga. sin ex.

Hej Brevkasse jeg er en forvirret dreng på 18 år.her for en uge siden skulle jeg i byen med nogle ...

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym