Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-02-24T16:40:34: 2014-03-08T03:26:13: 1

Brevkassespørgsmål

Skal jeg gøre noget eller var han fuld?


Hej brevkasse!

I weekenden var jeg til fest ved et par fra klassen. Jeg havde gælde mig helt vild og var klar på at fyrre den af. Der kom mange andre unge mennesker jeg ikke kendte. Vi var 3-4 piger der ikke drak os fulde men ellers var de andre godt fulde. Senere på aften skulle der danses igennem. Op til flere gange kom den samme fyr hen til mig, dansede tæt op ad mig og førte hans hæder rundt på min krop. Jeg blev ret forskrækket men syntes samtidig det var rigtig rart. Jeg kender ham ikke særlig godt og ved ikke om han gjorde det fordi han var fuld eller om det var bevidst og han godt kan huske det. Han kom hen til mig midt på aften og hviskede mig i øret, han spurgte blandt andet om jeg havde et stykke tyggegummi. Jeg rejste mig for at gå ud i min taske for at finde et stykke, da jeg kom tilbage tog hans blidt og kærligt fat i min hånd. Jeg fortyder at jeg ikke tog mig sammen til at snakke med ham eller spørger om hans nummer, nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre, da det er pinligt at jeg ikke ved hvor meget han følte og om han var meget fuld.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-02-28T11:25:22 1
Laura

Hej Sofie.

Nogle personer bliver rigtigt kærlig når de bliver fulde. Derfor synes jeg du skal her i starten skal du ikke tænke så meget på om det betød noget for ham. Jeg synes du skal prøve at skrive til ham på Facebook måske. Jeg ved det er et stort skridt når du ikke kender ham særligt godt. Men tænke på at det er faktisk ham der skal være pinlig og flov og ikke dig :) Spørg ham om han havde skidt dagen efter eller andet der har med festen at gøre. På den måde kan du finde ud af hvor fuld han var og måske skriver han noget om det der skete :)

Håber du kunne bruge mit råd :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Det er mega fedt det i gør, og jeg ved med sikkerhed hvor mange børn i hjælper <3"

- Anonym