Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2014-02-27T18:49:19: 2014-03-04T21:07:21: 2

Brevkassespørgsmål

Udnytter han mig?


Hej Thelove.

Jeg er en pige på 14 år.

Jeg er smask forelsket i denne her dejlige dreng. Han er godt nok 2 år ældre end mig,men alligvel totalt dejlig. Vi kan snakke om ALT, virkelig alt. Vi skriver hjerter sammen, og nogle gange giver vi hinanden sådan nogle søde komplimenter. Men vi er begyndt at røre ved hinanden når vi er sammen,kysse,kæle osv.. Men så næste dag virker han næsten altid lidt ligeglad med det vi gjorde.. Et kys for mig betyder nok mere for mig.. End ham. Men når vi er sammen virker han virkelig interesseret.. Så er bange for om jeg bare er en han skriver til når han har lyst til at putte med en. Men vil bare ikke have vi misforstår hinanden.. Men er bange for at han bare gør alle de ting når vi sammen, for hyggens skyld.. 

Ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, vil gerne beholde vores fantastiske venskab.Så hvis han ikke kan lide mig på den måde, vil jeg gerne være venner. 

Hjælp.. Ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre eller sige?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-02-28T11:36:13 1
Laura

Hej Sarah.

Det er forskellige hvor meget folk ligger i tingene. Det kan ske du ligger mere i kys end han gør, og du tænker mere over det end han gør. Men det betyder ikke han er ligeglad. Når i er sammen kan du jo mærke han er interesseret og i har det godt. Du skal ikke skrive over sms til ham om det, snak med ham om det når i er sammen, i snakker jo rigtigt godt sammen. Jeg TROR  ikke du skal være bange, når i har det godt når i er sammen, nogle gider bare generelt ikke alt det med at skrive om tingene. Snak med ham en dag, prøv at komme ind på noget med hvad det betyder for ham det i har og sådan også i forhold til jeres venskab, hvad det betyder og sådan.

Laura :)

2014-03-04T10:06:00 1
Karen
Hej med dig :) 

Lige som jeg læser det, så lyder det til at du lægger mere i det end han måske synes der skal være. Hvis du er i tvivl, så tag en snak med drengen og hør hvordan han har det omkring jeres putte/kysseri. 

Han ved bedst hvad han føler og du ved bedst hvad du føler. 

Jeg håber at det her kan brugers ellers er du velkommen til at skrive til os igen her i brevkassen eller på vores chat. 

Kram Karen 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd."

- Anonym