Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2014-02-27T19:26:22: 2014-03-08T03:22:11: 1

Brevkassespørgsmål

Venskab til forelskelse og forelskelse til selvskade


jeg er 15 år 

Jeg begyndte at lærer en pige at kende fra min parallel klasse. vi blev venner og vores venskab blev meget stærk. vi holdte meget af hinanden og følte os trygge ved at være sammen.
så en dag blev jeg forelsket i hende og jeg kunne ikke få mig selv til at sige det til hende fordi jeg var bange for at vores venskab skulle blive ødelagt. med tiden blev jeg endnu mere forelsket og det eneste jeg vågnede op til var hendes smil i mine tanker.
så en dag begyndte hun at ignorer mig og jeg vidste ikke hvad grunden var. hun ville ikke snakke med mig og holdte sig langt væk fra mig. selvom jeg spurgte hende hvad problemet var ville hun ikke svare.

jeg begyndte at gå for mig selv og havde det skidt. jeg begyndte at skære i mig op til 8 gange(det skal siges at det var dybe sår) på brystet og lod blodet løbe ned.
hun har flyttet skole nu og jeg savner hende af hele mit hjerte. jeg har ikke noget kontakt med hende og ser hende slet ikke.

jeg går i seng hver aften og tænker på alt det gode vi har haft sammen.
jeg vil gerne give slip på hende men det er som om jeg river mit hjerte ud af brystet. jeg elsker hende højere end mit eget liv.

hvad skal jeg gøre for at give slip på mit livs kærlighed?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-02-28T11:50:06 1
Laura

Hej med dig!

Det er bestemt ikke sjovt at miste en man godt kan lide! Måske har hun fundet ud af at du måske godt kunne lidt hende, og det har måske skræmt hende lidt og gjort hun har holdt den afstand. Hvis du stadig skære i dig selv synes jeg du skal snak med nogen, find en du stoler på og fortæl hvordan du har det, både med hende og med du gør skade på dig selv. Hvis du forsætter med at skære i dig selv skal du have noget professionelt hjælp .
Det kan være det ville lette dit hjerte lidt at snakke med nogen om det og det er ikke pinligt eller underligt at snakke med en person om forelskelse!

Det at hun er flyttede skole og du ingen kontakt har til hende, kan også være det er nemmere at komme videre så. Du nød til at tænke på du skal videre og at hun nok ikke kommer tilbage til dig. Tænk på det i havde som en god tid men at sådan er det ikke mere.

Håber du får snakket med nogle om det!

- Laura :) 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym