Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3696 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2014-03-03T21:36:11: 2014-03-11T22:00:48: 2

Brevkassespørgsmål

Var det det?


Hej TheLove

Nu har jeg dummet mig, igen. Så nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd.
Jeg mødte den her vildt lækre fyr i byen en lørdag, han spurgt om vi skulle danse og jeg prøvede at få snakket mig uden om det, men den gik ikke. Efter dansen gik vi hver for sig og jeg så ham først da byen lukkede og alle var på vej hjem, hvor han råbte igennem hele gågaden om vi ikke skulle have en dans mere. Jeg grinte bare af ham og gik hjem. Han skrev søndag morgen og vi skrev sammen hele søndag, mandag, tirsdag, onsdag og fredag, lørdag skulle vi mødes hjemme hos ham. Jeg havde på fornemmelsen, hvad han var for en og at han kun var ude efter en ting. Jeg havde sagt til mig selv at det ikke skulle ske, fordi jeg ville se om det så evt kunne føre til noget mere. Men da vi sidder der i sofaen og ser film, efter at have spist en vildt lækker middag, sker det selvfølgelig. Jeg må indrømme at han gør det så godt at jeg stort set ikke opdager hvad det er vi har gang i før det sker. Bagefter tager han min hånd og begynder at sidde og nusse den, han smiler til mig og kysser mig. Jeg ved godt der at jeg har dummet mig og prøver at trække mig væk, men det lykkes ham alligevel at kysse mig. 

Jeg skrev "tak for en hyggelig aften igår :)" til ham og fik et "selv tak :)" tilbage en time senere, men mere har jeg ikke hørt. Skal jeg lade ham komme til mig hvis han vil mere eller skal jeg skrive til ham? Vil jo bare heller ikke virke for ivrig. En anden ting jeg ikke kan lide ved situationen er at vi kun har skrevet over messenger, han har ikke spurgt om mit mobil nr, han har ikke ansøgt mig på facebook og jeg prøvede at se hvor interesseret han var i mig ved at nævne at jeg ville ud og rejse, men han spurgt ikke engang, hvor jeg kunne tænke mig at tage hen! Skal jeg bare droppe ham eller skal jeg holde fast i det åndssvage dumme lille håb jeg altid går med inden jeg finder ud af at fyren ikke gider mig alligevel? Han virkede jo vildt sød ellers og jeg synes det var meget arbejde han lavede ved at skrive med mig en hel uge, lave mad til mig og inviter mig hjem til ham hvis det eneste han ville var at få noget på den dumme. Det ville han kunne få af hvem som helst der er alt andet og mere end mig, ja han er så lækker at han kan få lige den han vil, selv min kræsne veninde syntes han er vildt lækker. Så jeg forstår ikke hvorfor han ville bruge en hel uge på mig hvis det var det eneste han ville. Er det fordi at nu havde han udset mig som "offer" og så føler han han vinder ved at gennemføre det? 

Tror i jeg har ret i mine bange anelser om at det var det? Eller skal jeg lige give ham et par dage og se om der sker noget inden jeg begynder at drage forhastede konklusioner?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-03-08T17:45:27 1
Rikke

Kære Mig

Hvis du virkeligt ikke kan glemme ham fyren, syntes jeg du skal skrive til ham. Hvis han ikke svare på din besked, er han højest sandsynligt ikke interesseret i mere. Hvis han svare, kan det enten være fordi han syntes i skal være sammen igen, eller fordi han vil noget mere. For at finde ud af om han vil mere, eller bare vil have sex, kunne du invitere ham ud på en kop kaffe eller sådan noget. På denne måde er du sikker på, at i ikke gå i seng sammen, fordi i er ude i det offentlige rum og så kan du se, om han faktisk er interesseret i at møde dig sådan. Derudover kan det være du skal spørger om hans mobil nummer, der er absolut ingenting galt, i at pigen spørg om fyrens nummer. Han kan jo være lige så genert som dig! Han kan gå med de nøjagtigt samme tanker som dig.

Så kære mig, skriv til ham. Se hvad der sker! Hvis han ikke svare, så er han ligegyldig. Hvis han svare, er det fordi han er interesseret og så er det op til dig at finde ud af hvad han er interesseret i. Så tag noget initiativ og skriv til ham!

Kærlig hilsen Rikke 

2014-03-10T09:37:31 1
Michala
Hej du,

Jeg forstår godt, at du er frustreret over situationen. Jeg synes ærlig talt ikke, han lyder særlig sød, hvis han stopper med at skrive til dig, efter I har været sammen, og jeg synes ikke, du skal tage kontakt til ham.

Hvis han vil se dig igen, må han tage initiativ, og hvis ikke han gør det, er han ikke værd at spilde mere tid på. Så jeg synes, du skal give ham et par dage, og se hvad der sker. Måske skriver han igen, og så må du se, hvad det kan udvikle sig til. Men lad være med at have for høje forventninger, for du risikerer, at du ikke hører fra ham mere, og så bliver du bare skuffet.

Jeg håber, du kan bruge mit råd.

Masser af hilsner herfra
/Michala 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym