Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2014-03-12T22:20:54: 2014-03-18T02:37:05: 2

Brevkassespørgsmål

Kan han lide mig?!


Hej TheLove
Jeg har brug for lidt råd. Først lidt forhistorie. For omkring to et halvt år siden mødte jeg den her fyr (J) til en fest. Vi snavede og snakkede sammen hele aftenen og vi skrev sammen dagen efter, men det var det. Jeg mødte ham så i byen igen her i december hvor vi igen snakkede meget sammen. Jeg snakkede også med en anden (K) den aften og han kom på et tidspunkt hen til mig, mens jeg sad på en stol i baren, og nærmest hev mig baglæns ned af stolen for at kysse mig. Det så J og han så ud til at blive rigtig ked af det. Inden jeg gik hjem snakkede jeg med J igen og vi ender med at kysse, han inviter mig ud og jeg siger okay. Jeg siger derefter farvel og går ud for at hente min jakke. K går med mig ud i gardaroben og derefter går jeg hjem, alene! Jeg mødte så J i byen igen i lørdags og vi snakkede sammen igen og ender med at flette fingre. Da jeg går hjem ad følger han med og vi snakker lidt sammen. Han bliver ved med at vi skal finde sammen, det skal lige siges at jeg ikke hørte fra ham efter han inviterede mig ud i december, så jeg siger til ham at han har fået sine chancer. Han siger at han kun har fået én fordi sidst ikke talte da jeg gik hjem med en anden (K). Jeg fortalte at det gjorde jeg ikke, jeg sov hos min søster, men han påstod hårdnakket at han troede at jeg var gået med K hjem. Han inviter mig ud igen og nævner nogle dage, men jeg kunne ikke nogen af dem, da jeg er igang med eksamen og har en masse arbejde ved siden af og dette sagde jeg til ham. Jeg tror ikke han troede på mig, jeg har i hvert fald ikke hørt mere. Tror i han oprigtigt er interesseret, men ikke har kontaktet mig siden lørdag fordi han troede jeg ikke gad ham? Sagde godt nok heller ikke at jeg gerne ville, fordi han var et fjols efter første gang vi snakkede sammen og jeg synes han havde godt af at blive brandt lidt af. Skal jeg prøve at kontakte ham og høre om han virkelig mente det, eller skal jeg vente og se om vi mødes i byen igen en dag og så se om han stadig er interesseret? Eller skal jeg droppe ham? Må indrømme at jeg ikke rigtig ved om jeg kan lide ham, men kan ikke finde ud af om det bare er fordi han var er fjols første gang og fordi han ikke kontaktede mig da han inviterede mig ud i december. Men hvis han nu virkelig troede at jeg var gået med K hjem er det så undskyldning nok? Jeg mener jo selv at han burde have skrevet alligevel, hvis han virkelig er så interesseret som han påstår. Er virkelig i tvivl om hvad jeg skal gøre! Skal jeg eller skal jeg ikke kontakte ham? Hvis jeg skal hvad skal jeg så skrive til ham? Jeg har aldrig før kontaktet en fyr på den måde, så er helt blank på, hvad jeg skal gøre.
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-03-13T16:28:27 1
Michala
Hej SS,

Du siger flere gange, at han var et fjols første gang I mødtes. Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår hvorfor. Hvis han virkelig tror, at du gik hjem med K anden gang, forstår jeg godt, at han er blevet ked af det og ikke har kontaktet dig. Men jeg kan selvfølgelig ikke vide, om han virkelig troede det.

Det lyder da som om, han er lidt interesseret, hvis han har inviteret dig ud igen. Hvis du bare har sagt nej til de dage, han har forslået, uden at fortælle ham, at du egentlig gerne vil se ham, forstår jeg godt, at han ikke spørger igen. Han føler sig nok lidt afvist.

Jeg skal ikke kunne sige, om han er oprigtig interesseret i dig, men jeg synes, det er forsøget værd. Prøv at skrive til ham og spørg ham, om han stadig har lyst til, at I skal ses en dag.
Pas på med at have for høje forventninger og vær forberedt på, at han muligvis ikke er lige så interesseret i dig, som han siger, men kast dig ud i det. Det værste, der kan ske, er, at han siger nej, og så slipper du for at gå og spekulere mere på ham.

Jeg håber, du kan bruge mit råd. 

De bedste hilsner herfra
/ Michala
2014-03-16T16:36:39 1
Rikke

Kære SS

Jeg syntes ikke du skal kontakte ham. Min erfaring er at, der kun kommer problemer, ud af sådan nogle mennesker. Forstå godt du syntes han er sød og sådan. Han virker bare som en fyr, der utroligt hurtigt skifter personlighed (når han er fuld). Disse mennesker kan jeg personligt ikke lide, fordi man ikke ved, hvor man har dem. Det lyder heller ikke som om du ved hvor du har ham. Så jeg ville tro, det er bedst du glemmer alt om ham. Desuden hvis han virkeligt kunne lide dig, ville han jo have skrevet eller have gjort noget ud af den date. Det har han ikke, så syntes virkeligt bare du skal glemme ham, han er slet ikke en tanke mere værd.

Så SS du må ud og finde dig en sød fyr og glem alt om ham J.

Jeg håber du kunne bruge mit svar, ellers er du velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

Forelsket i en niende klasse

Hej UngZone. Jeg er en pige på 13 næsten 14 år og går i 8 klasse. Er forelsket i en af 9 klasser...

Kan han mon lide mig

Hej brevkasseJeg er en pige på tretten år, og er vild med en der er et år ældre end mig. Jeg har...

Glemmer ham aldrig

Hej ungzone Jeg har været forelsket i denne her fyr, som er 2 år ældre end mig. Jeg har vær...

Hvorfor tror jeg at han kan lide mig???

Hej UngZone:) Jeg er kommet over min flirt som ikke blev til noget alligevel og alt går virkelig go...

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym