Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2014-03-13T12:01:10: 2014-03-22T00:34:49: 1

Brevkassespørgsmål

Han har ikke kysset mig endnu


Jeg er så forelsket, at jeg kan føle min smerte i brystet og jeg kan slet ikke lade være med at smile når jeg ser ham, alt jeg har lyst til er bare at løbe hen til ham og kysse ham.
Vi går på den samme efterskole, og har haft noget siden oktober, men begyndte først at være meget sammen efter juleferien. Hele skolen ved vi er sammen, selv lærene og vores forældre.
Han bliver 18 i år, han har aldrig haft en kæreste, kysset med en, og er jomfru, jeg er hans første "pige"
han er meget genert og indelukket, men efter hver gang vi er sammen åbner han mere og mere op, han vil gerne gøre alt for at jeg er glad og give mig ting, hvis jeg mangler noget og selv hvis jeg siger nej skal han nok finde en måde at gøre det på.

Hele skolen siger vi har et rigtigt kæreste forhold, og er en af de sødeste par som de har set, selv mine forældre omtaler ham som deres svigersøn. Men fordi han er så genert, har det været mig der har skulle kæmpe for ham og bevise jeg vil ham, jeg har været den første til at spørger om vi skulle være sammen, til at ligge mig tæt indtil ham, til at holde ham i hånden både alene og i offentligheden, efter jeg har startet alle tingende begyndte han at gøre det samme.
Men jeg ved ikke hvad han i virkeligheden føler for mig han kan ikke fortælle mig det, eller hans bedste venner som også er nogle af mine bedste venner, han går med det inde i ham selv og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det, jeg har slev prøvet at snakke med hans venner om det og fortælle at jeg faktisk er virkelig glad for ham, men tvivler på han er det samme.

Så jeg har ikke taget det sidste skridt, jeg har ikke kysset ham endnu og han har ikke kysset mig.
Men han kan nemt ligge og nusse mig under trøjen og på numsen nede i mine bukser, så jeg forstår ikke et lille kys kan være så svært for ham, jeg har lagt op til det så mange gange, hvor jeg ligger så tæt på ham at jeg kan mærke hans læber er lige overfor mine.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, fordi jeg kan ikke holde det ud meget længere, og jeg ved ikke hvordan jeg skal spørger ham om hvad han føler?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-03-17T21:37:55 1
Rikke

Kære Anonym

Du skriver din kæreste er utroligt genert. Dette er sikkert grunden til han ikke har kysset dig endnu. En af grundende til at han kan røre ved dig og ikke kysse dig er måske, at han ligger lidt mere i et kys. Hvis han samtidig er genert, kan det være svært for ham at tage det første skridt. Ud fra din besked, tror jeg godt han kan lide dig. Han er bare genert og det er desværre en ting, jeg tror du må leve med, hvis du skal være sammen med ham. Dette gå ud over dig, da det er dig, der må tage de første skridt. Sådan er det at være hans første pige, når han er genert.

Du vil gerne spørger om hans følelser og det forstå jeg godt. Det er helt normalt at være usikker, når man er forelsket i en fyr. Jeg syntes du skal spørger ham direkte om hvad han føler. Sig at du er lidt usikker og har brug for bekræftelse. Det er jeg helt sikker på han kan forstå. Han virker nemlig som en super sød fyr, der ikke har lyst til at såre dig. Så spørg ham direkte, det tror jeg vil hjælpe dig.

Jeg håber mit svar kunne hjælpe dig ellers er du velkommen til at skrive igen.

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym