Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2014-03-26T11:39:46: 2014-04-09T22:35:50: 1

Brevkassespørgsmål

Kan han lide mig mere end som en ven?


Jeg skriver til jer, da jeg er lidt i tvivl. Jeg er en pige på 20 år, der sidste år til en stor fest mødte den her fyr. Han var mega sød og vi endte da også hjemme hos ham om aftenen. Vi var begge ekstremt fulde, og jeg blev hos ham indtil kl.17.00 om eftermiddagen dagen efter :p

Vi havde så noget kørende i en 3 ugers tid, og da jeg spurgte ham, hvad han havde i tankerne med det vi havde gang i, svarede han, at han syntes jeg var rigtig dejlig, men at han ikke kunne have et fast forhold lige dér. Jeg blev ret ked af det, da jeg havde håbet på noget mere, så jeg valgte at tage hjem.

Efter en måneds tid, mødte jeg så en rigtig dejlig fyr, vi var kærester i næsten 7 måneder, hvorefter han gjorde det forbi.

I mellem tiden er jeg blevet gode venner med ham den første fyr igen. Jeg har været meget hjemme hos ham og set film og sådan lige efter mit brud, og mødt ham til fester osv.

Til den ene fest, fastelavnsfest, havde jeg siddet og drukket først, sammen med 1 der vist nok er lidt vild med mig. Det ved ham her fyren, og han synes det er lidt sjovt.

Der var så nogen stykker der ville spille poker, så jeg satte mig på enden af chaiselongen (vi sad i en sofagruppe), og ham fyren her kommer hen og sætter sig, så jeg sidder mellem benene på ham, jeg kigger lidt undrende på ham og han siger et eller andet i retningen af "hvad? der er ikke plads andre steder" hvilket der heller ikke var. Hele aftenen gik mere eller mindre med, at vi drillede hinanden og på et tidspunkt da han stod bag mig, (spillede beerpong), kom han til at stå med hænderne på mine hofter. (ved ikke om jeg selv satte dem dér, men han trak dem i hvert fald ikke til sig.)

Jeg stod på et tidspunkt også med hænderne omkring hans nakke, og ja igen trak han sig ikke væk.

Tror der var 3 til festen der sagde til mig, at han flirtede helt vildt med mig...

Han har så også sagt, at han synes jeg skal vente med at lede efter en ny kæreste til efter kollegiaden som er i maj måned (min eks og jeg gik fra hinanden i starten af februar), og ved ikke om dette er en hentydning til, at han så godt "tør" at indlede noget med mig, eller om jeg bare ligger for meget i det...

MEN og her kommer det så, han har tidligere sagt at han ikke vil andet end at være venner, da han ikke vil ødelægge noget og jeg synes han virker "flirtende" med mange af hans pigeveninder. så...

OG der var kun mig og 1 anden pige til festen, så tænker det har været manglen på piger der har gjort at han har været så meget over mig?

Der udover, så skriver han ikke særlig meget til mig. Hverken på FB eller noget, det er altid mig der tager initiativet.

Ja undskyld det blev lidt langt, men jeg er ret forvirret. Også fordi jeg synes han er rigtig sød og egentlig gerne ville have noget med ham, især fordi han har sagt, at han nu er klar til et fast forhold...

Han er forresten 5 år ældre end mig :D
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-03-27T11:48:48 1
Charlotte
Kære "Fortvivlede", 

Det er ikke for at være en mega nedern person at jeg skriver sådan her og jeg håber ikke du tager det alt for negativt, men hvis jeg skal være 100 procent ærlig (hvilket jeg jo skal), så tror jeg desværre ikke at den her fyr ser dig som mere end en ven. Vi piger har ofte ret svært ved at forstå de fyre (og sikkert omvendt også), men hvis jeg skal give et råd, som min kæreste siger og som jeg tror er ret godt at huske på ind imellem: Hvis en fyr er vild med en pige, eller vil noget, så skal han nok skrive eller finde en anden måde at komme i kontakt med hende på. Og min erfaring, siger at dette er rigtigt. Derudover tror jeg desværre også at vi er nødt til at lytte til hvad fyrene siger og når han siger at han kun vil være venner med dig, så er jeg bange for at det kun er det han mener. Jeg er sikker på at han synes du er rigtig sød og at han gerne vil være venner med dig, men så heller ikke mere. Så jeg tror det bedste for dig ville være at prøve at glemme tanken om ham lidt og kigge efter andre fyre. Ved godt at det er rigtig træls at læse denne besked, fordi du nok helst ikke vil give op på denne her fyr, men jeg tror virkelig det bedste ville være at komme videre og ikke lægge så meget i det han siger. 

Men rigtig meget held og lykke med det hele og håber du kan bruge det til noget. 

Mvh. 
Charlotte Amalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

KAN IKKE VIL IKKE

Jeg er åbenbart blevet forelsket i en dreng men indeni hader jeg han lidt. Det er måske lidt hård...

Overtænker

Hej, hvor skal jeg starte…. Jeg skriver med en dreng som er super sød (har fælles venner med ham...

HJÆLP!

Kære brevkasse.Jeg er “vild” med en dreng fra min klasse men Inden i så hader jeg ham LIDT!Jeg...

Hvordan for man en dreng til at kunne lide en?

Jeg er lige skiftet skole og er den nye pige, og der er den her dreng der bare er død lækker. Jeg ...

Hvad skal jeg gøre????

Hej brevkasse håber i kan hjælpe.Jeg er i en situation hvor jeg altid har haft en godt øje til en...

Hvordan snakker jeg med ham?

Hej jeg er en pige på 15 som går i 8 klasse. Jeg har er crush på en af drengene i min klasse, jeg...

min drøm om at være kærester med en pige fra min klasse

hej jeg er en pige på 12 år, jeg har haft nogen drømme om at jeg har været kærester med en fra ...

Ved ikke hvordan jeg spørg

Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan li...

Forelsket eller ej?

Hej brevkasse Der er en dreng fra min klasse som jeg tror jeg godt kan lige. Men mine forældre...

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym