Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3695 spørgsmål og givet 6293 svar de sidste 13 år
2014-03-29T23:10:13: 2014-04-05T23:20:07: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i en fra Tyskland


Hej Brevkasse,

Mit navn er Rasmus, jeg er 16 år gammel. Og jeg har et dilemma med en pige som jeg har skrevet med i noget tid, men hun bor desværre i Lübeck (Tæt på Hamburg). Og jeg ved ikke helt hvordan jeg kan komme til at se hende, siden at en tur med det offentlige dertil tager 6 timer, og er ikke helt billigt.

Og så ved jeg ikke om jeg skulle prøve at tage turen derned. hHad ville i gøre hvis i var mig?

(Baggrund, vi mødtes tilfældigt i et Skype opkald, så jeg er sikker på at det ikke er en falsk person, har kendt hende i 3 uger. Men når man har næsten alt tilfælles, så tror jeg ikke det er et tilfælde.)

Hilsen Rasmus :)
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-04-02T21:21:02 1
Majbrit
Kære Rasmus.

Hvis du godt kan lide hende, så kan du godt tage chancen og møde hende. 
Kunne i evt. ikke mødes på halvvejen? 

Jeg kan fortælle dig at min kæreste bor i Norge, og jeg bor i Danmark, og han kom for at besøge mig, og det er jeg så taknemmelig for. 

Så der er bestemt ikke noget galt i at være sammen med hende, så i kan lærer hinanden endnu bedre at kende. 
Jeg ønsker jer alt held og lykke! 

Kh. Majbrit 
2014-04-03T21:53:42 1
Rikke

Kære Rasmus

Jeg syntes du skal vente lidt. 3 uger er ikke meget at have kendt hinanden. Jeg syntes du skal snakke/skrive med hende noget mere, før i ses. Hvis i så også snakker sammen om 6 uger (og snakker lige så godt sammen), så kan du prøve at aftale et møde med hende. Men du skal være forberedt på det godt kan blive akavet. Når man skal mødes første gang, er der utroligt mange mennesker der bliver genert (også selv om man har snakket sammen over skype, mange gange før). Derfor syntes jeg også det er vigtigt, du tager en voksen med. For du kan hurtigt stå i en situation, hvor du ikke føler dig velkommen og at stå i tyskland helt alene, er ikke sjovt. Derfor skal du have en voksen med, der kan tage ansvar for dig.

Held og lykke med kærligheden. Håber du kan bruge mit svar.

Kærlig Hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym