Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-04-02T14:04:31: 2

Brevkassespørgsmål

Kan han lide mig?


Hej brevkasse,

Jeg er en pige på 15, som er forelsket i en dreng. Vi har været sammen flere gange, og jeg er bare sindsyg glad for ham. Vi har nusset de fleste gang, men ikke kysset endnu.
Jeg er bange for at han ikke kan lide mig, for når vi er i skolen, er det ret akavet og vi siger kun hej til hinanden.... Det er også næsten kun mig som giver komplimenter, men han siger tit ligemåde osv.. Er han vild med mig? Jeg ved det ikke... 

Hilsen den forvirrede pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-04-03T10:16:49 1
Laura

Hej :)

Det kan godt være han ikke viser på samme måde at han er glad for dig, som du viser ham det. Det er ikke alle der er lide gode til kompliment. Hvis du føler at han kan lide dig når i er sammen alene, tror jeg ikke der er noget at være bange for. Når i er i klassen kan det godt være han synes det er lidt underligt og han ikke vil virker for kæresteagtigt. Jo mere i er sammen jo mere naturligt tror jeg det bliver for ham at give dig komplimenter og jo mere normalt tror jeg det vil blive i skolen. Giv det tid og tænk på hvor hyggeligt i har det sammen når i er sammen alene.

Håber du kunne bruge mit råd til noget :)

Laura

2014-04-11T19:27:09 1
Michala
Hej Forvirrede

Jeg kan selvfølgelig ikke sige med sikkerhed, om han kan lide dig, men det lyder da til, at han synes, du er lidt sød. Ellers er det i hvert fald underligt, at I nusser og hygger jer.
Måske er han lidt genert og ved ikke helt, hvordan han skal håndtere situationen, når I er i skolen. Du kan jo prøve at vise ham, at du altså gerne vil tale med ham - også i skoletiden. 
Jeg synes, du skal prøve at bruge lidt mere tid sammen med ham for at finde ud af, hvad han egentlig vil.

Mange hilsner herfra
/ Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym