Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2014-04-10T20:42:57: 2014-04-14T20:41:40: 2

Brevkassespørgsmål

Hjælp!! Hvordan får jeg skabt kontakt?


Hej TheLove

Jeg har vist fået et crush på en fyr fra min uddannelse. Problemet er bare at jeg ikke ved noget om ham. Første dag, hvor jeg virkelig lagde mærke til ham gik min veninde og jeg forbi ham, hvor han kiggede på mig, ret meget og ret åbenlyst, jeg blev helt perpleks og viste ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv. En anden dag gik vi forbi hinanden, hvor han smilte til mig og jeg smilte selvfølgelig tilbage. Jeg er meget genert, men vil jo også gerne finde ud af mere om ham, hvordan gør jeg? Det er sjældent vi møder hinanden og jeg kender ikke hans navn, han går under kælenavnet "ham den lækre" blandt mine veninder, så kan ikke finde ham på facebook. Hvad gør jeg? Hvordan får jeg skabt kontakt?
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-04-12T18:26:43 1
Charlotte
Kære "Den generte"

Altså jeg tænker at den mest oplagte måde at få kontakt med ham på, ville være til en fest på jeres uddannelse. Hvis der bliver holdt nogle fester eller fredagsbar, kan du se om han ikke kommer til disse. Især hvis man er lidt genert, er en fredagsbar eller en fest altid en god måde at komme i kontakt med folk på, fordi det er sådan et sted hvor alle snakker med alle og man kan få nye bekendskaber. Så kan dig og dine veninder, hvis i ser ham til en fredagsbar fx, sætte jer over ved siden af ham og hans venner og skabe kontakt på den måde. Du kan også prøve at forhøre dig lidt mere om hvem han er og du behøver selvfølgelig ikke at kontakte ham, men måske kender du nogle andre der kender ham og kan fortælle hvad han hedder og hvem han er. Der må være nogle omkring dig, der ved hvem han er :) Ellers synes jeg stadig når du ser ham at du skal smile til ham og måske sige hej en dag, hvis du tør altså. Men det er nok lettest for dig, hvis du kan finde ham til en fest, ellers finde ham på facebook og måske skrive en besked til ham der. Men alt dette afhænger af hvor 'modig' du er. Men han virker til at synes du ser ret sød ud, så du må bare blive ved med at se muligheder for at komme i kontakt, men start lige ud med at forhøre dig med dine medstuderende, om der ikke er nogen der ved hvad han hedder :) og så håbe at han kommer til nogle af jeres fester måske. 

Rigtig meget held og lykke med det!

Hilsen 
Charlotte Amalie 
2014-04-14T20:10:02 1
Michala
Hej Generte,

Det er selvfølgelig svært at komme i kontakt med ham, hvis du slet ikke ved noget om ham, men jeg synes, du skal fortsætte med at smile til ham og vise interesse, når du ser ham på skolen.

Hvis du en dag får muligheden for det, så prøv at tale med ham. Et godt råd er at møde ham et sted, hvor I har lidt mere tid, end hvis I blot passerer hinanden på gangene. Hvis I har en fredagsbar på studiet, kunne du måske møde ham der? Efter en øl bliver det nok også lidt lettere at tage mod til sig og tale med ham.

Hvis du får chancen for at tale med ham, så find ud af, hvad han hedder. Så kan du finde ham på Facebook, og måske kan I skrive sammen lidt der.

Jeg håber, du kan bruge mit råd.

Mange hilsner 
Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym