Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3972 spørgsmål og givet 6556 svar de sidste 13 år
2014-04-19T00:26:34: 2014-04-22T00:18:18: 2

Brevkassespørgsmål

Hvorfor ikke mig?


Hej TheLove,

Jeg er forelsket.. Sidste år startede der en dreng i min klasse lige efter sommerferien. Efter nogen tid var jeg begyndt at synes lidt om ham og nu, ja er jeg ret vild med ham.. Jeg ved godt at jeg ikke er så gammel endnu, men jeg ved at det her er forelskelse..
Men jeg har lidt af et problem, for min rigtig gode veninde skriver meget med ham, og det må hun jo selvfølgelig gerne, men hun ved godt at jeg kan lide ham, derfor er det ret træls at hun gør det. Og det værste er at jeg tror at han kan lide hende..! Jeg bliver helt knust når jeg tænker på det, nogle gange begynder jeg endda også og græde lidt. Måske er det en overdrivelse, men jeg kan ikke gøre for det. Jeg ved heller ikke om hun kan lide ham.
Hun er sådan en type der skriver med mange drenge, også er der mig som aldrig rigtig skriver med nogen. Han er min første rigtige forelskelse, så jeg ville ønske at hun ville lade mig, i det mindste prøve at snakke med ham her uden at hun skal tage ham, eller hvad man siger.

Jeg føler bare at jeg ikke kan gøre noget, så det ville være virkelig rart med nogle gode råd, så jeg måske kunne snakke med min veninde om det, eller gøre noget så han måske ville ligge mere mærke til mig..

Tak på forhånd..
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2014-04-20T20:49:52 1
Michala
Hej du,

Det er aldrig sjovt, hvis man føler, at ens veninde får al opmærksomheden, men bare fordi du kan lide drengen, betyder det jo ikke, at din veninde ikke må skrive med ham.
Jeg synes, du skal tage en god snak med din veninde og fortælle hende, at du er rigtig vild med drengen. Måske er hun også vild med ham, og så må I finde ud af, hvad I gør. Hvis hun ikke er vild med ham, kan hun måske give dig nogle råd til, hvad du kan gøre. Du fortæller, at hun skriver med mange fyre, så hun må kunne give dig et par tricks.

Jeg synes sagtes, du kan prøve at skrive til ham. Hvis du ikke helt ved, hvad I skal skrive om, kan du starte med bare at skrive om noget med skolen - og så kan samtalen måske udvikle sig derfra. I skolen synes jeg, du skal prøve at smile til ham og tale lidt med ham, for at vise ham, at du er interesseret.

Uanset hvad skal du vide, at selvom den første store forelskelse er overvældende, og man føler, at det er det eneste rigtige, så skal du nok blive forelsket en hel masse gange i fremtiden. Du kan nok ikke bruge det til så meget lige nu, men det er vigtigt at vide.

Jeg krydser mine fingre for dig og sender dig masser af forårshilsner
/ Michala
2014-04-21T19:39:30 1
Laura

Hej med dig,

Jeg kan godt forstå du synes det er svært, især når din veninde skriver med ham. Jeg synes du skulle prøve at tage dig sammen til at snakke med ham, uden din veninde ved det. Hun behøver ikke vide du har snakket med ham eller noget. Det er godt du har fortalt hende du kan lige ham, så derfor er mit råd at du kontakter ham selv, hvis du har mod på det. Der er selvfølgelig også den mulighed og spørge din veninde om hun vil hjælpe dig med at tage kontakt til ham, men ja så kan du risikere at hun "tager" ham, hvis du forstår. Håber du finder ud af noget.

Hilsen Laura :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym